Workshop

DA trecutule, Da prezentule, Da viitorule!

Constelații familiale și Spirituale
&
Trancedental Healing

O călătorie profundă către sănătatea deplină a vieții psihice, emoționale, spirituale și fizice

LIVE în Iași

Sâmbăta-Duminică, 3-4 Decembrie 2022

Bine ai venit!

În acest workshop este posibil să se petreacă fenomene ale sufletului care echivalează cu zeci de ani de psihoterapie. Fiecare participant vine cu povestea lui, cu inima lui, cu iubirile și durerile lui. Din deschiderea câmpului profund sufletesc din fiecare și a tuturor împreună se naște o nouă viziune de viață, un pas important către împlinire. Toți cei care participă primesc ceva bun și vindecător din asta.

Te invit să experimentăm împreună 2 zile de conectare profundă cu sine și ceilalți prin metoda constelații sistemice și spirituale și prin alte tehnici de integrare a stărilor de viața dorite. Împreună cu participanții la această reuniune vom construi o minunată conexiune către a ne simți iubiți, împliniți și pentru a spune Da trecutule, Da prezentule, Da viitorule!

Fiecare om face parte din propriul sau suflet și în același timp face parte dintr-o ” sufletosfera” mai mare. Acolo se găsesc resurse uriașe, calde și surprinzătoare, suportive și pline de iubire, dar pe care noi nici măcar nu le bănuim cu mintea conștientă! Dar cum să ai acces la aceste resurse?

Poate că ești și tu unul dintre acei oameni care caută răspunsuri, vindecare și o perspectivă profundă asupra mișcării vieții cu tot ce are ea bun, dincolo de lumea percepută conștient. Poate că și tu cauți accesul la resursele acelea minunate.

Dacă da, atunci ai găsit locul potrivit și ești binevenit !

Ce te-ar putea atrage să participi:

Prin constelațiile familiale spirituale abordăm:

 • situații de viață dificile,
 • blocaje de viață sau afaceri
 • probleme relaționale
 • căutarea unor răspunsuri noi la întrebări vechi
 • stări interioare greu de înțeles și gestionat,
 • imagini interioare dureroase de natură traumatică,
 • situații dezechilibrate de sănătate sau boli
 • dificultăți în relații,
 • situații în care trebuie să se ia o decizie majoră și este nevoie de claritate,
 • căutarea de sine
 • negasirea locului în viață
 • dezechilibre energetice sau funcționale persistente etc.

Au loc toți căutătorii de răspunsuri la problematicile lor de viață, exploratorii de conștiință și toți cei care doresc să se cunoască pe sine în profunzimi.

Acolo unde nici o carte, un curs, o altă metoda terapeutică, nici chiar psihoterapia sau religia, nu au putut face prea mult, constelațiile pot aduce răspunsuri care să îți dea un nou impuls.

Cum se desfășoară

Ele se desfășoară în grup și sunt ghidate de facilitator. Acesta este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul lui este să ghideze persoană care dorește să exploreze adâncurile ființei sale pentru ca aceasta să aibă acces la experiență interioară, atât cât dorește să se expună și cât poate.

Acest adevăr, ascuns în subconștient, face să se manifeste la suprafață tot felul de încercări: boli, divorțuri, incapacitatea de a avea partener sau copii, incapacități sau blocaje în a avea succes, bani, casă, pace, claritate etc) , adicții, un comportament anume, pierderi (inclusiv materiale) etc.

Acest adevăr nu iese la suprafață doar printr-o simplă conversație, fie ea și psihologică. Prin experiență surprinzătoare din constelații rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioadă de timp.

Uneori pot fi doar scanări în subconștient cu privire la ceea ce ar putea ajuta o anumită situație de viață. Alteori participanții doar asistă de pe margine la desfășurarea unei constelații și asta are o putere vindecătoare la fel de mare ca și lucrul ghidat de facilitator cu cel care și-a expus tema și o lucrează. Totul se desfășoară cu blândețe, sensibilitate, iubire și respect. Facilitatorul ajută la crearea unui climat de deschidere și încredere care sprijină pe fiecare în parte.

Practic, în urma unui workshop de constelații, participantul primește un impuls interior care va continua să opereze la nivelul sufletului și după ce whorkshopul s-a încheiat. Apare astfel un proces de schimbare profund, real, la nivel interior, iar ulterior el se va manifesta și la exterior. Facilitatorul, la final, tot ce poate spune este: ” am încredere că bunul tău suflet știe cum să facă asta mai departe! „

Despre constelații ca metodă terapeutică

Constelațiile sistemice familiale și spirituale, ca metoda terapeutică, sunt de fapt un fenomen spiritual și energetic, ce implică psihicul, emoțiile și fizicul. Acest fenomen este unul de vindecare și îmbunătățire a vieții, dincolo de timp și spațiu, transpersonal și transgenerațional.

Constelațiile deschid o cale de acces către niveluri nebănuite și necunoscute ale sufletului, ale subconștientului individual sau colectiv, cu ajutorul intenției celui care se lăsă purtat și ghidat de către facilitator.

În constelații puterile sufletești subconștiențe sunt antrenate într-o mișcare profundă ce nu poate fi asemănată cu nimic altceva din ceea ce cunoaștem și care poate conduce la o înțelegere profundă a ceea ce se cere văzut și adus în echilibru.

Despre Trancedental Healing

De multe ori în plonjările profunde în spațiul subconștient apar emoții și trăiri care ating profund. Dincolo de suportul grupului și intervenția facilitatorului, am pregătit și o serie de exerciții de transformare a emoțiilor care se cer integrate de către fiecare dintre participanți.

Ca facilitator și terapeut holistic, Genoveva este aici lângă voi și fiecare va pleca cu ceea ce are mai mare nevoie sufletul său, în mod cald, nou și bun.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva

Că facilitator de constelații familiale s-a format în urma unei expuneri experentiale de peste 12 ani la munca de constelații și pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde. Continuă să se specializeze.

Are peste 17 ani experiență ca explorator al conștiinței umane, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, reabitolog psihoinformatiologist, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat în terapii complementare și alternative.

Lucrează cu metoda constelațiilor sistemice familiale și spirituale, atât privat cât și în grup, ca mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață.

În urma celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate, a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat un mic health retreat în apropierea Iașului, Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține întruniri terapeutice.

Află mai multe despre Genoveva în Povestea mea, Misiunea mea, Mica mea biblie că terapeut, Ce subiecte sau afecte abordez, Ce metode, tehnici sau terapii folosesc și Ce spun alții despre mine.

Mai multe întâlniri sub îndrumarea Genovevei găsești pe pagina Evenimente.

Cadrul de participare

Pregătirea necesară este doar cea la nivel sufletesc, în sensul acela în care îți asculți sufletul și atunci când el îți transmite un impuls, ar fi de dorit să-l asculți. Dacă el îți transmite că trebuie să vii, spune doar DA în interior și restul chestiunilor se vor așeză după această dorința sufletească. Orice alte feluri de pregătiri nu ajuta semnificativ. Vei primi ghidare și sprijin pe tot parcursul, de la înscriere până la încheierea reuniunii. Și pentru cei care au nevoie și doresc, vor primi suport și mai departe, prin sesiuni terapeutice private (de constelații, terapie holistică sau coaching terapeutic).

Este o bună ocazie să ne cunoaștem și să ne dăruim unii altora ceea ce putem mai bun, profund și vibrant.

Cum au loc constelațiile de grup

Participanții se așează pe scaune, în cerc.
Facilitatorul prezintă pe scurt metoda.
Se fac câteva exerciții de armonizare ale grupului.
Urmează setarea câtorva acorduri pentru toți participanții (confidențialitatea, nonviolența, etc).
Iese primul participant și acesta vine lângă facilitator, pe scaun.

De aici sufletul participantului va conduce toată constelația, iar facilitatorul va sprijini.
Toți cei care asista primesc daruri de vindecare sau înțelegere. Deloc întâmplător, poveștile de viață sunt, pe rezonanata, asemănătoare ca și ale altor participanți din grup.
Și după această experiență, care pare magică, viața merge mai departe, într-o cu totul altă energie.
Pentru cei care simt să participe prima dată la un workshop de constelații familiale spirituale recomand vizionarea filmului Un alt sine pe Netflix.

Ce ar putea reprezenta pentru tine participarea?

În aceste două zile de lucru cu spiritul, psihicul și emoțiile ar putea fi pentru tine:

 • O bună ocazie de alchimizare interioară după o perioadă de muncă, stress, deconectare de la puterea ta interioară
 • O bună ocazie de a simți cum este o călătorie spirituală cu valențe vindecătoare
 • O bună ocazie de a te conecta cu oameni cu aceleași interese de creștere a nivelului de conștiință din perspectiva personală sau colectivă și nu numai
 • O bună ocazie de a oferi și primi iubire și înțelegere la nivel de suflet
 • O bună ocazie de (re) experimenta cât de ușor poți atinge splendoarea interioară de pace și iubire
 • Probabil și alte motive care urmează să le descoperim împreună

Importanța puterii strămoșilor

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și poverile ce le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci doar facem ocoluri mari și iluzorii.

Și tradițiile spirituale și religioase ne învață că putem primi această putere a strămoșilor dacă îi onorăm acordându-le în mod profund, spiritual vorbind, un loc în familia noastră și în propria inimă.

După constelații

Oricine a participat la un whorkshop de constelații sistemice familiale și spirituale sau o ședință privată de constelații, nu mai este niciodată același om. Poate fi pentru suflet ceva atât de puternic în sens vindecător, încât simți că ai fost luat dintr-un loc și ai ajuns deodată în altul complet diferit și care îți oferă o cu totul altă viziune asupra propriei persoane, a interconectării cu energiile și cauzele transgenerationale sau de altă natura spirituală.

Impulsul vindecător primit în constelații continua să alimenteze procesul de schimbare cu mult după ce constelația propriu-zisă s-a desfășurat.

Mulți oameni, dar nu toți, au relatat că după ce și-au evocat familia într-o constelație au apărut schimbări vindecătoare direct legate de tema lucrată în constelație, nu doar pentru ei, ci și pentru alți membri ai familie.

Program

Sâmbăta, 3 decembrie 2022, orele 11:00-18:00.
Duminică, 4 decembrie 2022, orele 11:00-18:00.

Pe parcurs vor fi pauze de confort și masă stabilite împreună cu grupul.

Locația

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Bârnova, la doar 3 km de Iași. Un cadru rustic minunat, liniștit, consacrat activităților de terapie, vindecare și conectare interumană pentru creșterea nivelului de conștiință. În arealul health retreatului Svarga Loka se afla și singurul Dom Plasmatic din partea de NE a României, cu multiple valențe armonizatoare prin efectul formei și al tehnologiei plasmatice Keshe. Despre locație click pe Svarga Loka.

Înregistrare la workshop

Înscrierea se face prin în formular și achitarea onorariului de participare.

Vă așteptăm cu inima larg deschisă!