Bine ai venit!

Te invit să experimentăm împreună momente de profundă conexiune cu planurile subconștientului tău și ale familiei.

În acest workshop se petrec fenomene ale sufletului care echivalează uneori cu zeci de ani de psihoterapie. Prin deschiderea câmpului profund sufletesc
din fiecare și a tuturora împreună, într-o constelație se naște o nouă viziune de viață și se face un pas important către echilibru și împlinire.

Trebuie știut să trăirile pot fi intens emoționale, dar ceea ce urmărim este să restaurăm în interior ordinea și puterea propriei vieți. Poate te-ai întrebat și tu dacă
joci în filmul viețîi tale ? Că sugestie poți viziona în prealabil filmul „ Un alt sine” de pe Netflix pentru a-ți face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generații.

Ce sunt constelațiile și cum se desfășoară

O constelație este o metodă de cunoaștere de sine foarte puternică și profundă prin care poți accesa cauzele problematicilor de viață. Este o incursiune energetică, psihologică și spirituală ,pe alocuri în formă ritualică, care se desfășoară în grup .​

Practic reprezentanțîi sunt aleși și așezati spațial, între ei au loc interacțiuni care aduc foarte clar la suprafață disfuncțiile și cauzele problemelor de viață. Se facilitează apoi noi legături, pline de respect și înțelegere, fără a ignoră suferințele. Când subconștientul este făcut conștient, el nu ne mai conduce orb viață și astfel se produce o creștere conștientă.

Adevărul nu iese la suprafață doar printr-o simplă conversație, fie ea și psihologică. Prin experiență surprinzătoare din constelațîi, mini- constelații , exerciții terapeutice sau ritualuri, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioada de timp. Imaginea ce rămâne la final, după facilitarea unor noi conexiuni dintr-o constelație, este o impresie puternică pentru participant.

Printre cele care intenționăm să le mai experimentăm împreună ar fi:

 • Vom începe și încheia fiecare zi cu îmbrățișări
 • Ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările
 • Vom experimenta trăiri fenomen din subconștientul nostru
 • Vom urmări să găsim rezoluțiile bune care sunt cerute de suflet
 • Vom experimenta exercițîi de conectare corp-suflet-divin
 • Dacă vremea ne va permite vom încheia ziua cu un foc ritualic în domul plasmatic , recunoscut pentru valențele sale de regenerare și echilibrare.
 • Totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoința, respect și iubire.

Cine poate participa

Poate participa orice persoană care rezonează cu intenția de vindecare, explorare interioară profundă, de găsire a unor răspunsuri bune pentru destinul sau.

De asemenea sunt bineveniți toți cei care doresc să cunoască metodă constelatiilor, care vor să vadă cu ochii lor felul în care suntem conectați cu toțîi prin firele invizibile ale sufletului, cei care vor să își expansioneze propriul nivel de conștiința și să înțeleagă practic ceea ce teoreticienii numesc medicină quantica sau câmpul morfogenetic.

De ce să participi?

De multe ori oamenii poartă în interior conflicte neincheiate cu proprii părinți, cu alți oameni care le-au trecut prin viață , cu propriile temeri, neputințe, tristeți,boli, insuccese etc, neîmpliniri sau traume ale înaintașilor , neimpacari de felurite proveniențe și din diferite timpuri. Toate aceste suferințe n-au a face cu partea conștientă sau cu ceea ce ei își doresc. Aceste adevăruri , ascunse în subconștient, fac să se manifeste la suprafață tot felul de încercări:

 • sentimente de nesiguranță, frică, anxietate, depresie,
 • conflicte în viață familială,
 • îmbolnăviri , dezechilibre de sănătate,
 • relațîi dificile cu ceilalți sau lipsa unei relații,
 • lipsa împlinirilor în viață, nerealizari, dificultăți în viață,
 • nevoi acute, dincolo de limite ,
 • tulburări emoționale dificil de gestionat,
 • suferințe inexplicabile,
 • adicțîi,
 • insomnii, coșmaruri,
 • avorturi, infertilitate, incapacitatea de a păstra sarcina,
 • căutarea locului în viață proprie, în familie sau societate,
 • relațîi dificile cu ceilalți (părinți, parteneri, copii, colegi) etc.

Această zi de lucru cu fenomenele de câmp energetic, morfologic, quantic, ar putea fi pentru ține:

 • O bună ocazie de alchimizare interioară după o perioada de muncă, stress, deconectare de la puterea ta interioară;
 • O bună ocazie de a simți cum este o călătorie spirituală cu valențe ritualice;
 • O bună ocazie de a simți cum curge iubirea între oamenii cu care suntem conectați pe linie trangenerationala;
 • O bună ocazie de a te conecta cu persoane cu aceleași căutări și interese de creștere a nivelului de conștiința din perspectiva sistemică și nu numai;
 • O bună ocazie de a oferi și primi iubire și înțelegere la nivel de suflet;
 • O bună ocazie de a (re)experimenta cât de ușor poți atinge splendoarea interioară de Om;
 • Probabil și alte motive care urmează să le descoperim împreună;

Importanța puterii ancestorilor

De-a lungul generațiilor, ancestorii au trecut prin multe suferințe, sacrificii, umilințe sau pierderi. Dar și multe bucurii, iubiri, împliniri. Dacă ne gândim bine, deși prin ei a ajuns viață la noi, noi nu le cunoaștem câteodată nici numele.

Cu toțîi avem un suflet propriu , dar în același timp facem parte dintr-o „sufletosfera” de familie mai mare . Acolo se găsesc resurse uriașe, calde și surprinzătoare, suportive și pline de iubire, dar pe care noi nici măcar nu le bănuim cu mintea conștientă! La acele resurse vrem să deschidem accesul prin constelații familiale și constelații ritualice.

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și poverile ce le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci e posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

Toate tradițiile spirituale și religioase ne învață că putem primi această putere a strămoșilor chiar dacă i-am cunoscut sau nu în fizicalitate. Constelațiile fac posibil că acest lucru să se petreacă într-adevăr, pentru a avea trăirea reală a recăpătării propriei puteri în viață și pentru a primi un un impuls spre bunul mers personal și colectiv.

Program

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, orele 11:00-18:00.
Duminică , 3 septembrie 2023, orele 11:00-18:00

Vom avea pauze de confort și gustări împreună cu grupul.

Unde

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat, fondat de Cătălin și Genoveva, în Barnova, la doar 3 km de Iași . Un cadru rustic minunat, liniștit, consacrat activităților de terapie, vindecare și conectare interumană, și creșterea nivelului de conștiința. În arealul health retreatului se află și un dom plasmatic, cu multiple valențe armonizatoare prin efectul formei și al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locație este impecabil că infrastructură rutieră, se face
ușor cu mașînă sau maxi taxi.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva Salvaras

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să îi ghideze pe cei care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea liniei transgenerationale și nu numai.

Are peste 17 ani experiență că explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat în terapii complementare și alternative . Este facilitator de constelațîi familiale în urmă unei expuneri experentiale de peste 12 ani la muncă de constelații . S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze .

Lucrează cu metoda constelatiilor sistemice familiale și ritualice, atât în privat cât și în grup, ca mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare, explorarea și expansiunea nivelului de conștiință.

În urmă celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Cătălin un mic health retreat în apropierea Iașului , Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține whorkshopuri și ceremonii de vindecare.

Înregistrare la workshop

Înscrierea se face prin formular unde se găsesc toate detaliile, iar rezervarea fermă a locului se face după achitarea onorariului. Cei înscriși vor primi detalii de plata.

Alături de tine, doar OM,
Genoveva