Bine ai venit!

Te invit să experimentăm împreună doua zile zi de profunda conexiune prin intermediul metodei fenomenologice, constelatii familiale. Ceea ce este extraordinar in constelatii este ca totul este trait la un nivel vibrant,  adanc, vindecator, surprinzator cum nu se poate compara cu nici o alta experienta terapeutica.

Trebuie stiut ca trairile pot fi intens emotionale, dar ceea ce urmarim este sa restauram in interior echilibrul, puterea, scopul, creativitatea, armonia intr-un cadru de siguranta.

Daca esti aici vreau sa stii ca exista deja milioane de oameni in lume care se lasa ajutati si inspirati de ceea ce vad, aud si simt  in constelatii, care cer sprijin spre a descoperi radacinile sistemice inconstiente a ceea ce experimenteaza in trupurile lor, in vietile lor, in relatiile lor. Constelatiile au fost aduse la lumina de psihoterapeutul si spiritualistul  german Bert Hellinger.  Ca sugestie poti viziona in prealabil filmul „ Un alt sine”  de pe Netflix pentru a-ti face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generatii.

In acest workshop se petrec fenomene ale sufletului care echivaleaza uneori cu zeci de ani de psihoterapie.

Fiecare participant  vine cu povestea proprie, cu mintea si convingerile sale, cu iubirile si suferintele sale. Prin  deschiderea campului profund sufletesc, din fiecare si a tuturora impreuna,  se naste o noua viziune de viata, un pas important catre implinire. Toti cei care participa primesc ceva bun si vindecator din asta.

Ce sunt constelațiile și cum se desfășoară

O constelație este o metodă de cunoaștere de sine foarte puternică și profundă prin care poți accesa cauzele problematicilor de viață. Este o incursiune energetică, psihologică și spirituală, pe alocuri în formă ritualică, care se desfășoară în grup.

Practic reprezentanțîi sunt aleși și așezati spațial, între ei au loc interacțiuni care aduc foarte clar la suprafață disfuncțiile și cauzele problemelor de viață. Se facilitează apoi noi legături, pline de respect și înțelegere, fără a ignoră suferințele. Când subconștientul este făcut conștient, el nu ne mai conduce orb viață și astfel se produce o creștere conștientă.

Prin experiență surprinzătoare din constelații, mini- constelații, exerciții terapeutice sau ritualuri, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioada de timp. Imaginea ce rămâne la final, după facilitarea unor noi conexiuni dintr-o constelație, este o impresie puternică pentru participant. Astfel, ea va opera mai departe si viata va incepe sa curga intr-un fel diferit, mai bun.

Printre cele care intenționăm să le mai experimentăm împreună ar fi:

 • Ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările;
 • Vom experimenta trăiri fenomen prin constelatii;
 • Vom urmări să găsim rezoluțiile bune care sunt cerute de suflet;
 • Vom experimenta exercițîi de conectare corp-suflet-minte;
 • Dacă vremea ne va permite vom încheia ziua cu un foc ritualic în domul plasmatic , recunoscut pentru valențele sale de regenerare și echilibrare;
 • Vom începe și încheia fiecare zi cu îmbrățișări;
 • Totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoința, respect și iubire.

Cine poate participa

Poate participa orice persoană  care rezonează cu intenția de vindecare, explorare interioară profundă, de găsire a unor răspunsuri bune pentru relatiile si destinul sau.

De asemenea sunt bineveniți toți cei care doresc să cunoască metoda constelatiilor, care vor să vadă cu ochii lor felul în care suntem conectați cu toții prin firele invizibile ale sufletului, cei care vor să își expansioneze propriul nivel de conștiința și să înțeleagă, practic, ceea ce teoreticienii numesc medicină quantica sau câmpul morfogenetic.

De ce să participi?

Atunci cand viata NU curge usor, e timpul sa participi la Constelatii. De aceea in constelatii este extraordinar cum se vede, iar si iar si iar,  ca „ Adevarul vindeca!”

 Cateva dintre efectele suferintelor ingropate in subconstient:

 • sentimente de nesiguranță, frică, anxietate, depresie,insomnii, cosmaruri, tradari, neputinte;
 • conflicte în viață familială, relatii dificile in familie, la munca,cu prietenii, in societate;
 • îmbolnăviri, dezechilibre de sănătate, adictii;
 • lipsa împlinirilor în viață, nerealizari, dificultăți în viață, pierderi de tot felul;
 • nevoi acute, dincolo de limite;
 • tulburări emoționale dificil de gestionat, suferințe inexplicabile;
 • avorturi, infertilitate, incapacitatea de a păstra sarcina;
 • căutarea locului în viață proprie, în familie sau societate;
 • lipsa copiilor sau relatii dificile cu copiii, etc.

Ce se poate spune este ca fiecare participant primeste un impuls interior care va continua sa opereze la nivelul sufletului si dupa ce workshopul s-a incheiat.
Apare astfel un proces de schimbare profund , real , iar ulterior el se va manifesta si la exterior.  Facilitatoarea, la final, tot ce poate spune este :

„Am incredere ca bunul tau suflet stie cum sa faca asta mai departe! Iti onorez destinul si sa ai protectie pe mai departe!”

Care este firul rosu al constelatiilor familiale?

Prin constelatii  se arata, in fata oricui vine cu inima deschisa, o revelatie, cel putin una 🙂 , prin care  descopera rădăcinile sistemice ale problemelor care il împovărează sau ii blochează drumul. Ceea ce a fost nerezolvat, reprimat și ireconciliabil pentru parintii, bunicii sau străbunicii sai, își găsește drum în corpul sau și face ravagii în viața sa de zi cu zi.

Insa acum, dupa ani si ani de experienta, se poate spune ca prin constelatii se vad clar, nu doar influenta subconstientului personal si al familiei de origine, ci si  alte feluri de influente care vin de peste timp, de la diferite medii, persoane sau chiar din alte vieti.

Program

Sambata , 3 februarie 2024, orele 11:00-18:00
Duminica, 4 februarie 2024, orele 11:00-18:00

Vom avea pauze de confort, iar snackurile si bauturile sanatoase sunt incluse.

Unde

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Barnova, la doar 3 km de Iași .

Un cadru rustic minunat, linistit, consacrat activitatilor de terapie, vindecare si conectare interumana pentru cresterea nivelului de constiinta. In arealul health retreatului Svarga Loka se afla si singurul Dom Plasmatic din partea de NE a Romaniei, cu multiple valente armonizatoare prin efectul formei si al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locatie este impecabil ca infrastructura rutiera si  se face foarte usor . De obicei participantii care au masina ii primesc si pe ceilalti.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva Salvaras

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să îi ghideze pe cei care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea liniei transgenerationale și nu numai

Are peste 17 ani experiență că explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat în terapii complementare și alternative . Este facilitator de constelațîi familiale în urmă unei expuneri experentiale de peste 12 ani cu muncă de constelații . S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze .

Lucrează cu metodă constelațiilor sistemice familiale și ritualice, atât privat cât și în grup, că mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare și expansiunea nivelului de conștiința.
În urmă celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.
A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Cătălin un mic health retreat în apropierea Iașului , Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține whorkshopuri și ceremonii de vindecare.

Inregistrare la workshop

Inscrierea se face prin formular unde se gasesc toate detaliile, iar rezervarea ferma a locului se face dupa achitarea onorariului. Cei inscrisi vor primi detalii de plata. Cei deja inregistrati vor primi toate detaliile organizatorice si de minima pregatire sufleteasca inainte de whorkshop.

Alături de tine, doar OM,
Genoveva