Bine ai venit!

Te invit să experimentăm împreună doua zile zi de profunda conexiune prin intermediul metodei fenomenologice, constelatii familiale. Ceea ce este extraordinar in constelatii este ca totul este trait la un nivel vibrant, adanc, vindecator, surprinzator cum nu se poate compara cu nici o alta experienta terapeutica.

Trebuie stiut, trairile pot fi intens emotionale, dar ceea ce urmarim este sa restauram in interior echilibrul, puterea, scopul, creativitatea, armonia intr-un cadru de siguranta.

Daca esti aici vreau sa stii ca exista deja milioane de oameni in lume care se lasa ajutati si inspirati de ceea ce vad, aud si simt  in constelatii, care cer sprijin spre a descoperi radacinile sistemice inconstiente a ceea ce experimenteaza in trupurile lor, in vietile lor, in relatiile lor. Constelatiile au fost aduse la lumina de psihoterapeutul si spiritualistul  german Bert Hellinger.  Ca sugestie poti viziona in prealabil filmul „ Un alt sine”  de pe Netflix pentru a-ti face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generatii.

    In acest workshop se petrec fenomene ale sufletului care echivaleaza uneori cu zeci de ani de psihoterapie.

Fiecare participant  vine cu povestea proprie, cu mintea si convingerile sale, cu iubirile si suferintele sale. Prin  deschiderea campului profund sufletesc, din fiecare si a tuturora impreuna,  se naste o noua viziune de viata, un pas important catre implinire. Toti cei care participa primesc ceva bun si vindecator din asta..

Care este firul rosu al constelatiilor familiale?

Prin constelatii  se arata, in fata oricui vine cu inima deschisa, o revelatie ,cel putin una 🙂 , prin care  descopera rădăcinile sistemice ale problemelor care il împovărează sau ii blochează drumul. Ceea ce a fost nerezolvat, reprimat și ireconciliabil pentru bunicii și străbunicii sai, își găsește drum în corpul sau și face ravagii în viața sa de zi cu zi.  .

Insa acum, dupa ani si ani de experienta, se poate spune ca prin constelatii se vad clar nu doar influenta subconstientului personal si al familiei de origine, ci si  alte feluri de influente care vin de peste timp, de la diferite medii, persoane sau chiar din alte vieti.

Ce sunt constelațiile și cum se desfășoară

O constelație este o metodă de cunoaștere de sine foarte puternică și profundă prin care poți accesa cauzele problematicilor de viață. Este o incursiune  energetică, psihologică și spirituală ,pe alocuri în formă ritualică,  care se desfășoară în grup.

Practic reprezentanțîi sunt aleși și  așezati spațial  , între ei au loc interacțiuni care aduc foarte clar la suprafață disfuncțiile și cauzele problemelor de viață . Se facilitează apoi noi legături, pline de respect și înțelegere, fără a ignoră suferințele. Când subconștientul este făcut conștient , el nu ne mai conduce orb viață și astfel se produce o creștere conștientă.

     Prin experiență surprinzătoare din constelații, mini- constelații , exerciții terapeutice sau ritualuri , rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioada de timp. Imaginea ce rămâne la final, după facilitarea unor noi conexiuni dintr-o constelație,  este o impresie puternică pentru participant. Astfel, ea va opera mai departe si viata va incepe sa curga intr-un fel diferit, mai bun.

Printre cele care intenționăm să le mai experimentăm împreună ar fi:

 • Vom începe și încheia fiecare zi cu îmbrățișări
 • Ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările
 • Vom experimenta trăiri fenomen prin constelatii
 • Vom urmări să găsim rezoluțiile bune care sunt cerute de suflet
 • Vom experimenta exercițîi de conectare corp-suflet-minte
 • Dacă vremea ne va permite vom încheia ziua cu un foc ritualic în domul plasmatic , recunoscut pentru valențele sale de regenerare și echilibrare.
 • Totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoința, respect și iubire

Cadrul psihologic si emotional

La inceputul whorkshopului se face un contract psihologic intre toti participantii referitor la : confidentialitate,non-judecata si sprijin reciproc.

Cine poate participa

Poate participa orice persoană  care rezonează cu intenția de vindecare, explorare interioară profundă, de găsire a unor răspunsuri bune pentru relatiile si destinul sau.

De asemenea sunt bineveniți toți cei care doresc să cunoască metoda constelatiilor, care vor să vadă cu ochii lor felul în care suntem conectați cu toții prin firele invizibile ale sufletului, cei care vor să își expansioneze propriul nivel de conștiința și să înțeleagă, practic, ceea ce teoreticienii numesc medicină quantica sau câmpul morfogenetic.

De ce să participi?

Atunci cand viata NU curge usor, e timpul sa participi la Constelatii. De aceea in constelatii este extraordinar cum se vede, iar si iar si iar, ca „Adevarul vindeca!”

Cateva dintre efectele suferintelor ingropate in subconstient:

 • sentimente de nesiguranță, frică, anxietate, depresie,insomnii, cosmaruri
  tradari, neputinte
 • conflicte în viață familială, relatii dificile in familie, la munca,cu prietenii, in societate
 • îmbolnăviri , dezechilibre de sănătate, adictii
 • lipsa împlinirilor în viață, nerealizari, dificultăți în viață,pierderi de tot felul
 • nevoi acute, dincolo de limite ,
 • tulburări emoționale dificil de gestionat, suferințe inexplicabile,
 • avorturi, infertilitate, incapacitatea de a păstra sarcina,
 • căutarea locului în viață proprie, în familie sau societate,
 • lipsa copiilor sau relatii dificile cu copiii, etc

      Ce se poate spune este ca fiecare participant primeste un impuls interior care va continua sa opereze la nivelul sufletului si dupa ce workshopul s-a incheiat.  Apare astfel un proces de schimbare profund , real , iar ulterior el se va manifesta si la exterior.  Facilitatoarea, la final, tot ce poate spune este :

„ Am incredere ca bunul tau suflet stie cum sa faca asta mai departe! Iti onorez destinul si sa ai protectie pe mai departe !”

Program

Sambata, 6 iulie 2024, orele 11:00-18:00
Duminica, 7 iulie 2024, orele 11:00-18:00

Vom avea pauze de confort, iar snackurile si bauturile sanatoase sunt incluse.

Unde

Workshopul se va desfasura in cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Catalin si Genoveva, in Barnova, la doar 3 km de Iasi. Un cadru rustic minunat, linistit, consacrat activitatilor de terapie, vindecare si conectare interumana pentru cresterea nivelului de constiinta. In arealul health retreatului Svarga Loka se afla si singurul Dom Plasmatic din partea de NE a Romaniei, cu multiple valente armonizatoare prin efectul formei si al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locatie este impecabil ca infrastructura rutiera si  se face foarte usor . De obicei participantii care au masina ii primesc si pe ceilalti.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva Anknah Salvaras

Genoveva Anknah este cineva intre psihoterapeut si saman, harazita prin nastere cu o mare capacitate de empatizare si de citire in nevazut,   iar rolul ei este sa-i  ghideze pe cei  care doresc  sa exploreze  adancurile fiintei lor si sa faca un pas spre vindecarea propriei vieti.

Are peste 17 ani experienta ca explorator al constiintei umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat in terapii complementare si alternative . Este facilitator de constelatii familiale in urma unei expuneri experentiale de peste 12 ani la munca de constelatii .S-a format pe parcursul a 3 ani dedicati studiului acestei metode profunde si continua sa se specializeze .

Lucreaza cu metoda constelatiilor sistemice familiale si spirituale, atat privat cat si in grup,  ca mod care completeaza cautarile sufletului si rezolvarile problematicilor de viata. Este pasionata de ritualurile simbolice de vindecare si le pune in act sub denumirea de Ritual Healing.

In urma celor peste 8 000 de ore de studii si practica a metodelor invatate in scolile  studiate  a fost inspirata, a creat si pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission,  Fenomenopoeme si Ritual Healing.

A coordonat conferinte si seminarii  in domeniile psihologiei, spiritualitatii si parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat impreuna cu Catalin un mic health retreat in apropierea Iasului , Svarga Loka Health Retreat,  unde,  in  prezent,  acorda consultatii individuale si sustine seminarii.

Inregistrare la workshop

Inscrierea se face prin formular unde se gasesc toate detaliile, iar rezervarea ferma a locului se face dupa achitarea onorariului. Cei inscrisi vor primi detalii de plata. Cei deja inregistrati vor primi toate detaliile organizatorice si de minima pregatire sufleteasca inainte de whorkshop.

Alături de tine, doar OM,
Genoveva