Bine ai venit!

Te invit să experimentăm împreună 2 zile de profundă conexiune cu planurile subconștientului tău . Te aștept la întâlnirea cu 7 generațîi de femei din neamul tău.

În acest workshop se petrec fenomene ale sufletului care echivalează uneori cu zeci de ani de psihoterapie. Prin deschiderea câmpului profund sufletesc din fiecare și a tuturora împreună, într-o constelație ritualică se naște o nouă viziune de viață și se face un pas important către echilibru și împlinire, din perspectiva feminină. Toate cele care participa în acest grup de femei primesc ceva bun și vindecător din asta.

Trebuie știut să trăirile pot fi intens emoționale, dar ceea ce urmărim este să restaurăm în interior ordinea și puterea feminină Poate te-ai întrebat și tu dacă joci în filmul viețîi tale ? Că sugestie poți viziona în prealabil filmul „ Un alt sine” de pe Netflix pentru a-ți face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generații.

Experiență este ghidată de Genoveva – healer, terapeut holistic, facilitator de constelațîi sistemice familiale și ritualice , co-fondator Svarga Loka Health retreat.

Constelațiile ritualice sunt constelațîi familiale nuanțate de ritualuri metafizice.​ Vezi ce sunt #ritualurilemetafizicevindecatoare.

Ce sunt constelațiile și cum se desfășoară

O constelație este o metodă de cunoaștere de sine foarte puternică și profundă prin care poți accesa cauzele problematicilor de viață. Este o incursiune energetică , psihologică și spirituală ,pe alocuri în formă ritualică, care se desfășoară în grup.​

Practic reprezentanțîi sunt aleși și așezati spațial, între ei au loc interacțiuni care aduc foarte clar la suprafață disfuncțiile și cauzele problemelor de viață. Se facilitează apoi noi legături, pline de respect și înțelegere, fără a ignoră suferințele. Când subconștientul este făcut conștient , el nu ne mai conduce orb viață și astfel se produce o creștere conștientă.

Workshopul îți propune o incursiune energetică , psihologică și spirituală ,pe alocuri în formă ritualică, care se desfășoară în grup . Femeile participante vor fi , pe rând, unele pentru altele, mame, fiice, nepoate, stranepoate, strastranepoate sau bunice, strabunice, strastrabunice și toate împreună vor crea un câmp suportiv pentru conștiința feminină . Lăsăți-va surprinse de trăirile profunde care urmează, că niște surori de suflet.

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să ghideze femeile care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea liniei feminine pe 7 generațîi , pentru că apoi ele să aibă acces la o nouă putere , o nouă feminitate, o nouă viziune.

De multe ori femeile funcționează din locuri masculine sau din locuri de suferință care n-au a face cu partea conștientă sau cu ceea ce își doresc. Acest adevăr , ascuns în subconștient, face să se manifeste la suprafață tot felul de încercări:

 • lipsa unei relațîi cu un bărbat,
 • trădări, neputințe , nerealizări,
 • relațîi dificile cu partenerul, cu masculinul,
 • relațîi dificile cu copiii,
 • stări dificile în relația cu mama,
 • lipsa copiilor,
 • boli ale aparatului genital sau sânilor și nu numai,
 • manifestarea unei energii masculine de către femeie,
 • lipsa de feminitate, în general .

Adevărul  nu iese la suprafață doar printr-o simplă conversație, fie ea și psihologică. Prin experiență surprinzătoare din exercițîi sau în formă ritualică , rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioada de timp. Imaginea din momentul de conectare profundă din ritualul pe 7 generații rămâne o impresie puternică pentru subconștient.

Printre cele care intenționăm să le mai experimentăm împreună ar fi:

 • Vom începe și încheia fiecare zi cu îmbrățișări;
 • Ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările;
 • Vom experimenta trăiri fenomen din subconștientul nostru de femei;
 • Vom explora în contiinta profundă relația noastră cu mama, cu femeile dinaintea noastră și cu feminitatea;
 • Vom experimenta exercițîi de conectare corp-suflet;
 • Vom activă sentimente de recunoștință și iubire pentru echilibrul dintre noi că femei;
 • Dacă vremea ne va permite vom încheia ziua cu un foc ritualic în domul plasmatic , recunoscut pentru valențele sale de regenerare și echilibrare;
 • Totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoința, respect și iubire.

Cine poate participa

Poate participa orice femeie care rezonează cu intenția de conectare și vindecare a energiilor dificile propagate subconștient din 7 generațîi de femei din familia proprie. Dacă simți că dorești să explorezi și să gaseasti răspunsuri demult căutate, simți că ai de recuperat ceva de acolo sau că ai de lăsat ceva acolo sau pur și simplu dorești să te conectezi la puterea feminină ancestrală, atunci aici și acum este pentru ține.​
Este onorant să participe bărbațîi .

De asemenea sunt bineveniți toți cei care doresc să cunoască metodă constelațiilor, care vor să își expansioneze propriul nivel de conștiința și să înțeleagă practic ceea ce teoreticienii numesc medicină quantica sau câmpul morfogenetic. Uneori în popor asta se numea” străbunii au mâncat agurda , iar urmășilor li se strepezesc dintîi” . În teoria morfogenetica se spune că o bătaie de aripa a unui fluture aici, produce o vijelie în Africa” .

De ce să participi?

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și poverile ce le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci e posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

Toate tradițiile spirituale și religioase ne învață că putem primi această putere a strămoșilor chiar dacă i-am cunoscut sau nu în fizicalitate. Acest whorkshop poate fi un bun cadru pentru a avea trăirea reală a recăpătării propriei puteri în viață și un impuls pentru a continuă să faci asta, spre bunul mers personal și colectiv.

Această zi de lucru cu feminitatea transgenerationala ar putea fi pentru ține:

 • O bună ocazie de alchimizare interioară după o perioada de muncă, stress, deconectare de la puterea ta feminină;
 • O bună ocazie de a simți cum este o călătorie spirituală cu valențe ritualice
 • O bună ocazie de simți cum curge iubirea între femeile de pe linie trangenerationala
 • O bună ocazie de a te conecta cu femei cu aceleași interese de creștere a nivelului de conștiința din perspectiva feminină și nu numai;
 • O bună ocazie de a oferi și primi iubire și înțelegere la nivel de suflet;
 • O bună ocazie de (re) experimenta cât de ușor poți atinge splendoarea interioară de femeie;
 • Probabil și alte motive care urmează să le descoperim împreună;

Dacă nu participi

Nu ai pierdut nimic, asta în sensul acela” dacă tot nu știu ce am avut, cum să știu dacă și ce am pierdut”. Merită măcar o dată în viață să îți cunoști ancestoarele și să știi ce tezaur nedescoperit este păstrat acolo pentru tine?

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva Salvaras

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să îi ghideze pe cei care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea liniei transgenerationale și nu numai.

Are peste 17 ani experiență că explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic,
terapeut autorizat în terapii complementare și alternative . Este facilitator de constelațîi familiale în urmă unei expuneri experentiale de peste 12 ani cu muncă de
constelații . S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze .

Lucrează cu metodă constelațiilor sistemice familiale și ritualice, atât privat cât și în grup, că mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare și expansiunea nivelului de conștiința.

În urmă celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice
inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Cătălin un mic health retreat în
apropierea Iașului , Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține whorkshopuri și ceremonii de vindecare.

Program

Sâmbătă , 29 iulie  2023, orele 11:00-18:00.
Duminică, 30 iulie  2023, orele 11:00-18:00.

Vom avea pauze de confort și gustări împreună cu grupul.

Unde

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Barnova, la doar 3 km de Iași .​

Un cadru rustic minunat, liniștit, consacrat activităților de terapie, vindecare și conectare interumană pentru creșterea nivelului de conștiința. În arealul health retreatului Svarga Loka se află și singurul Dom Plasmatic din partea de NE a României, cu multiple valențe armonizatoare prin efectul formei și al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locație este impecabil că infrastructură rutieră, se face ușor cu mașînă sau maxi taxi.​

Impreună vom simți și ne vom lasă purtate în această călătorie o minunată, vom crea o profundă conexiune între noi femeile, precum și între noi și cele din care ne tragem, pentru a ne simți mai echilibrate, iubite și împlinite. Este o bună ocazie să ne cunoaștem și să ne dăruim unele altora ceea ce putem mai bun, profund și vibrant.

Înregistrare de participare

Înscrierea se face prin formular unde se găsesc toate detaliile, iar rezervarea fermă a locului se face după achitarea onorariului. Cei înscriși vor primi detalii de plata.

Alături de tine, doar OM,
Genoveva