Bine ai venit!

Te invit la constelații ritualice pentru a explora legătura ta cu bărbații din viața ta, în subconștientul și câmpul tău energetic. Dacă relațiile tale cu bărbații sunt dificile sau inexistente, un pas important în căutarea vindecării ar putea fi să faci pace în sufletul tău cu cei care au trecut prin viața ta și au lăsat urme.

Trebuie știut că în constelații, trăirile pot fi intens emoționale, dar ceea ce urmărim este să restaurăm în interior echilibrul și puterea feminină în raport cu cea masculină, într-o ordine naturală și care să te sprijine în viața actuală.

Joci în filmul vieții tale? Ca sugestie, poți viziona în prealabil filmul „Un alt sine” de pe Netflix, pentru a-ți face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generații.

Experiența este ghidată de Genoveva – healer, terapeut holistic, facilitator de constelații sistemice familiale, spirituale și ritualice, cercetator al fenomenelor sufletului, explorator și influencer al conștienței umane, co-fondator Svarga Loka Health retreat.

În acest workshop se petrec fenomene ale sufletului care echivalează uneori cu zeci de ani de psihoterapie. Fiecare participantă vine cu propria poveste, cu rănile și iubirile inimii sale, cu pierderile și neîmplinirile sale. Prin deschiderea campului profund sufletesc, din fiecare și a tuturor împreună, se naște o nouă viziune de viață, un pas important către împlinire. Toate cele care participă primesc ceva bun și vindecător din asta.

Constelațiile familiale te conectează cu planurile invizibile ale subconștientului tău, ale familiei tale de origine și ale câmpului spiritual mai mare. Din acest câmp fac parte toți bărbații cu care ai avut legături (tată, primul soț, primul iubit, foștii parteneri sexuali etc.), dar și legăturile cu bărbații ale predecesoarelor tale.

De multe ori nu cunoaștem nimic din poveștile amoroase ale mamei, ale bunicilor sau străbunicilor. De multe ori nu suntem conștiente în ce fel ne-a influențat relația mamei cu tatăl sau propria noastră relație cu tatăl. În constelații ai acest cadru în care poți experimenta, la nivel de suflet, relațiile inconștiente cu bărbații din viața ta. Și poți face o schimbare.

De-a lungul generațiilor, femeile au trecut prin multe suferințe, sacrificii, umilințe sau pierderi. Unele s-au datorat și bărbaților.

Dar și multe bucurii, iubiri, împliniri. Și acestea s-au datorat tot bărbaților. Acolo, în istoria inconștientă din clanul tău, se găsesc resurse uriașe, calde și surprinzătoare, suportive și pline de iubire, dar pe care noi nici măcar nu le bănuim cu mintea conștientă! La acele resurse vrem să deschidem accesul.

Cum se desfășoară

Workshopul va propune o incursiune energetică, psihologică și spirituală, pe alocuri în formă ritualică, care se desfășoară în grup. Participanții vor fi, pe rând, unii pentru alții, reprezentanți în constelația celorlalți și toți împreună vor crea un câmp suportiv pentru conștiință și pentru aducerea înapoi, acasă, a unui impuls vindecător față de energia masculină. Lăsați-vă surprinși de trăirile profunde care urmează. Vom fi ca niște suflete care se vindecă împreună.

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să ghideze femeile care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea cu linia masculină din viața lor, pentru ca apoi ele să aibă acces la o nouă putere, o nouă feminitate, o nouă viziune.

De multe ori femeile funcționează din locuri interioare de suferință care n-au a face cu partea conștientă sau cu ceea ce ele își doresc. Această adevăr, ascuns în subconștient, face să se manifeste la suprafață tot felul de încercări:

 • lipsa unei relații cu un bărbat,
 • trădări, neputințe, nerealizări,
 • relații dificile cu partenerul, cu masculinul,
 • despărțiri neașteptate de bărbați,
 • relații multiple cu bărbații,
 • atragerea unui anumit tipar nepotrivit de bărbat,
 • lipsa copiilor,
 • boli ale aparatului genital sau sânilor și nu numai,
 • manifestarea unei energii masculine de către femeie.

Adevărul nu iese la suprafață doar printr-o simplă conversație, fie ea și psihologică. Prin experiența surprinzătoare din exerciții sau în formă ritualică, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioadă de timp. Imaginea din momentul de conectare profundă din ritualul de echilibrare a relației cu bărbații anteriori sau cu tatăl, rămâne o impresie puternică pentru subconștient.

Practic, fiecare participant primește un impuls interior care va continua să opereze la nivelul sufletului și după ce workshopul s-a încheiat. Apare astfel un proces de schimbare profund, real, la nivel interior, iar ulterior el se va manifesta și la exterior. Facilitatoarea, la final, tot ce poate spune este: „am încredere că bunul tău suflet știe cum să facă asta mai departe!”

Printre cele care întenționăm să le mai experimentăm împreună ar fi:

 • vom începe și încheia fiecare zi cu îmbrățișări,
 • ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările,
 • vom experimenta trăiri fenomen din subconștientul nostru,
 • vom explora în conștiința profundă relația cu masculinul, cu bărbații din viața noastră, dar și cu feminitatea,
 • vom experimenta exerciții de conectare corp-suflet,
 • vom activa sentimente de recunoștință și iubire pentru echilibrul dintre noi ca femei,
 • totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoință, respect și iubire.

Cadrul de participare

Poate participa oricine rezoneaza cu intentia de a-si lucra relatia cu barbatii si care simte ca are de recuperat ceva de acolo sau ca are de lasat ceva acolo sau pur si simplu doreste sa se recalibreze  armonios fata de puterea masculina

De ce să participi?

Această zi de lucru cu feminin-masculin ar putea fi pentru tine:

 • O bună ocazie de alchimizare interioară după o perioadă de muncă, stres, deconectare de la puterea ta feminină;
 • O bună ocazie de a simți cum este o călătorie spirituală cu valente ritualice;
 • O bună ocazie de a simți cum curge iubirea între tine și partenerul, a vieții tale;
 • O bună ocazie de a te conecta cu persoane cu aceleași interese de creștere a nivelului de conștiință și nu numai;
 • O bună ocazie de a oferi și primi iubire și înțelegere la nivel de suflet;
 • O bună ocazie de (re)experimenta cât de ușor poți atinge splendoarea interioară de femeie;
 • Probabil și alte motive care urmează să le descoperim împreună.

Importanța echilibrului feminin-masculin

Un maestru a fost întrebat odată „de ce există războaie în lume, maestre?” și el a răspuns simplu „pentru că femeile urăsc bărbații”. Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și povara pe care le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci, este posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

Toate tradițiile spirituale și religioase ne învață că putem primi această putere a bărbaților din neam, dacă îi onorăm acordându-le în mod profund, spiritual vorbind, un loc în propriile noastre inimi, chiar dacă i-am cunoscut sau nu în fizicalitate. Acest workshop poate fi un bun cadru pentru a avea trairea reală a acestei onorări și un impuls pentru a continua să faci asta, spre bunul mers personal și colectiv.

Program

Sâmbăta, 25 februarie 2023, orele 11:00-19:00.
Duminică, 26 februarie 2023, orele 11:00-19:00.

Vom avea pauze de confort și gustări împreună cu grupul.

Unde

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Bârnova, la doar 3 km de Iași. Un cadru rustic minunat, liniștit, consacrat activităților de terapie, vindecare și conectare interumană, pentru creșterea nivelului de conștiință. În arealul health retreatului Svarga Loka se află și singurul Dom Plasmatic din partea de NE a României, cu multiple valențe armonizatoare prin efectul formei și al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locație este impecabil că infrastructură rutieră și se face ușor cu orice mijloc de transport auto.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva

Are peste 17 ani experiență ca explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat în terapii complementare și alternative. Este facilitator de constelații familiale în urma unei expuneri experentiale de peste 12 ani la munca de constelații. S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze.

Lucrează cu metoda constelațiilor sistemice familiale și spirituale, atât privat cât și în grup, ca mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare și le pune în act sub denumirea de Ritual Healing.

În urma celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Cătălin un mic health retreat în apropierea Iașului, Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține seminarii.

Înregistrare la workshop

Înscrierea se face prin formular și achitarea onorariului de participare.
După înregistrare vei primi detalii de plată. Pricipiul este ” primul venit, primul servit”.

Împreună vom simți și ne vom lăsa purtați în această călătorie profund magică, vom crea o adevărată conexiune între noi pentru a ne simți iubiți și împliniți. Este o bună ocazie să ne cunoaștem și să ne dăruim unii altora ceea ce putem mai bun, profund și vibrant.

Genoveva,
OM doar, alături de tine,
în călătoria sufletului tău!