Bine ai venit!

Te invit să experimentăm împreună doua zile zi de profunda conexiune cu strabunele noastre, pe 7 generatii, prin intermediul metodei fenomenologice constelatii familiale.

Trebuie stiut  ca trairile pot fi intens emotionale, dar ceea ce urmarim este sa restauram in  interior Echilibrul, Puterea ta Feminina, Scopul tau ca Femeie, Creativitatea, Armonia,  intr-un cadru de siguranta.

Daca esti aici vreau sa stii ca exista deja milioane de oameni in lume care se lasa ajutati si inspirati de ceea ce vad, aud si simt  in constelatii, care cer sprijin spre a descoperi radacinile sistemice inconstiente a ceea ce experimenteaza in trupurile lor, in vietile lor, in relatiile lor. Constelatiile au fost aduse la lumina de psihoterapeutul si spiritualistul  german Bert Hellinger.  Ca sugestie poti viziona in prealabil filmele „ Un alt sine”  de pe Netflix si „ Cortul Rosu” , pentru a-ti face o idee asupra conexiunilor energiilor feminine de dincolo de generatii.

     In acest workshop se petrec fenomene ale sufletului care echivaleaza uneori cu zeci de ani de psihoterapie si care pot opri suferinte purtate de generatii intregi de femei.

Poate ca ne cunoastem  bunicele, poate si strabunicile. Insa mai departe?  Cream impreuna  acum acest cadru spiritual si energetic, in care sa puteti experimenta, la nivel de suflet, intalnirea cu strabunele.
De-a lungul generatiilor,  femeile au trecut prin multe suferinte, sacrificii, umilinte sau pierderi. Dar si multe bucurii, iubiri, impliniri. Daca ne gandim bine, desi prin ele a ajuns viata la noi, noi nu le cunoastem cateodata nici numele.

Fiecare femeie  face parte din propriul sau suflet si in acelasi timp face parte dintr-o „ sufletosfera” de familie mai mare . Acolo se gasesc  resurse uriase, calde si surprinzatoare, suportive si pline de iubire,  dar pe care noi nici macar nu le banuim cu mintea  constienta! La acele resurse vrem sa deschidem accesul.

Care este firul rosu al constelatiilor familiale?

Prin constelatii  se arata, in fata oricui vine cu inima deschisa, o revelatie, cel putin una 🙂 , prin care  descopera rădăcinile sistemice ale problemelor care il împovărează sau ii blochează drumul. Ceea ce a fost nerezolvat, reprimat și ireconciliabil pentru parintii, bunicii sau străbunicii sai, își găsește drum în corpul sau și face ravagii în viața sa de zi cu zi.

Insa acum, dupa ani si ani de experienta, se poate spune ca prin constelatii se vad clar, nu doar influenta subconstientului personal si al familiei de origine, ci si  alte feluri de influente care vin de peste timp, de la diferite medii, persoane sau chiar din alte vieti.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva Salvaras

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să îi ghideze pe cei care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea liniei transgenerationale și nu numai

Are peste 17 ani experiență că explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat în terapii complementare și alternative . Este facilitator de constelațîi familiale în urmă unei expuneri experentiale de peste 12 ani cu muncă de constelații . S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze .

Lucrează cu metodă constelațiilor sistemice familiale și ritualice, atât privat cât și în grup, că mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare și expansiunea nivelului de conștiința.
În urmă celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.
A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Cătălin un mic health retreat în apropierea Iașului , Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține whorkshopuri și ceremonii de vindecare.

Cum se desfășoară

Workshopul iti propune  o incursiune  energetica, psihologica si spirituala, pe alocuri in forma simbolic ritualica,  care se desfasoara in grup . Femeile participante vor fi , pe rand, unele pentru altele,  mame, fiice, nepoate, stranepoate si toate impreuna vor crea  un camp suportiv pentru constiinta feminina . Lasati-va surprinse de trairile profunde care urmeaza, ca niste surori de suflet.

Genoveva este cineva intre psihoterapeut si saman, iar rolul ei este sa ghideze femeile  care doresc  sa-si exploreze  adancurile fiintei lor si sa faca un pas spre vindecarea liniei feminine pe 7 generatii , pentru ca apoi ele sa aiba acces la o noua putere , o noua feminitate, o noua viziune.

De multe ori femeile functioneaza din locuri masculine sau din locuri de suferinta care n-au a face cu partea constienta sau cu ceea ce isi doresc.  Aceste adevaruri , ascunse in subconstient,  fac sa se manifeste la suprafata tot felul de incercari:

 • lipsa unei relatii cu un barbat
 • relatii dificile cu partenerul, cu masculinul
 • relatie dificila cu mama, cu tata, cu fiica, cu fiul
 • lipsa copiilor,avorturi, copii cu deficiente si dificultati
 • boli ale aparatului genital sau sanilor si nu numai,
 • manifestarea unei energii masculine de catre femeie,
 • lipsa de feminitate, in general

Prin experiență surprinzătoare din constelații, mini- constelații , exerciții terapeutice sau ritualuri simbolice, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioada de timp. Imaginea ce rămâne la final, după facilitarea unor noi conexiuni dintr-o constelație,  este o impresie puternică pentru femeia care participa. Astfel, aceasta imagine va opera mai departe si viata va incepe sa curga intr-un fel diferit, mai bun.

Printre cele care intentionam sa le mai experimentam impreuna ar fi:

 • Vom incepe si incheia fiecare zi cu imbratisari
 • Ne vom cunoaste intre noi si ne vom impartasi intentiile si asteptarile
 • Vom experimenta trairi fenomen din subconstientul nostru de femei
 • Vom explora in contiinta profunda relatia noastra cu mama, cu femeile dinaintea noastra si cu feminitatea
 • Vom experimenta exercitii de conectare corp-suflet
 • Vom activa sentimente de recunostinta si iubire pentru echilibrul dintre noi ca femei
 • Daca vremea ne va permite vom incheia ziua cu un foc ritualic in domul plasmatic , recunoscut pentru valentele sale de regenerare si echilibrare.
 • Totul va fi experimentat intr-un sens plin de bunavointa, respect si iubire

Cadrul psihologic si emotional

La inceputul whorkshopului facilitatoarea creeaza cadrul clar de incheiere a unui  contract psihologic intre toate participantele referitor la : confidentialitate,non-judecata si sprijin compasiv reciproc.

Cine poate participa

Poate participa orice femeie care rezonează cu intenția de vindecare, explorare interioară profundă, care cauta răspunsuri pentru imbunatatirea relatiilor. statutului, bunastarii,vocatiei,  feminitatii si/sau  destinului sau.

De asemenea sunt bineveniți toți cei care doresc să cunoască metoda constelatiilor, care vor să vadă cu ochii lor felul în care suntem conectați cu toții prin firele invizibile ale sufletului, care vor să își expansioneze propriul nivel de conștiința și să înțeleagă, practic, ceea ce teoreticienii numesc medicină quantica sau câmpul morfogenetic.

De ce să participi?

Atunci cand viata NU curge usor, e timpul sa participi la Constelatii. De aceea in constelatii este extraordinar cum se vede, iar si iar si iar,  ca „ Adevarul vindeca!”

Cateva dintre efectele suferintelor ingropate in subconstient:

 • sentimente de nesiguranță, frică, anxietate, depresie,insomnii, cosmaruri
  tradari, neputinte ,
 • conflicte în viață familială, relatii dificile in familie, la munca,cu prietenii, in societate
 • îmbolnăviri , dezechilibre de sănătate, adictii
 • lipsa împlinirilor în viață, nerealizari, dificultăți în viață,pierderi de tot felul
 • nevoi acute, dincolo de limite ,
 • tulburări emoționale dificil de gestionat, suferințe inexplicabile,
 • avorturi, infertilitate, incapacitatea de a păstra sarcina,
 • căutarea locului în viață proprie, în familie sau societate,
 • lipsa copiilor sau relatii dificile cu copiii, etc, etc

Ce se poate spune este ca fiecare participanta primeste un impuls interior care va continua sa opereze la nivelul sufletului si dupa ce workshopul s-a incheiat.  Apare astfel un proces de schimbare profund , real , iar ulterior el se va manifesta si la exterior.  Facilitatoarea, la final, tot ce poate spune este :

„ Am incredere ca bunul tau suflet stie cum sa faca asta mai departe! Iti onorez destinul si sa ai protectie pe mai departe !”

Ce se poate spune este ca fiecare participant primeste un impuls interior care va continua sa opereze la nivelul sufletului si dupa ce workshopul s-a incheiat.  Apare astfel un proces de schimbare profund , real , iar ulterior el se va manifesta si la exterior.  Facilitatoarea, la final, tot ce poate spune este:

Am incredere ca bunul tau suflet stie cum sa faca asta mai departe! Iti onorez destinul si sa ai protectie pe mai departe!”

Program

Sambata, 9 martie 2024, orele 11:00-18:00
Duminica, 10 martie 2024, orele 11:00-18:00

Vom avea pauze de confort, iar snackurile si bauturile sanatoase sunt incluse.

Locatia

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Barnova, la doar 3 km de Iași .

Un cadru rustic minunat, linistit, consacrat activitatilor de terapie, vindecare si conectare interumana spre cresterea nivelului de constiinta. In arealul health retreatului Svarga Loka se afla si singurul Dom Plasmatic din partea de NE a Romaniei, cu multiple valente armonizatoare prin efectul formei si al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locatie este impecabil ca infrastructura rutiera si  este foarte la indemana. De obicei participantii care au masina ii primesc si pe ceilalti.

Inregistrare la workshop

  Inscrierea se face prin formular unde se gasesc toate detaliile, iar rezervarea ferma a locului se face dupa achitarea onorariului. Cele inscrise vor primi detalii de plata. Cele  care isi vor fi rezervat locurile  vor primi apoi toate detaliile organizatorice si de minima pregatire sufleteasca inainte de whorkshop.

Alături de tine, doar OM,
Genoveva