Bine ai venit!

Te invit să explorăm împreună în subconștientul și câmpul tău energetic legătură cu sufletul tău. Dacă relația cu propriul suflet este dificilă sau inexistentă, un pas important în căutarea vindecării ar putea fi să aduci ordinea și pacea în el.
„Dar cum aș putea să fac asta? ” poate te întrebi. Sufletul tău a trecut, în această viața sau în altele, prin experiențe care l-au fragmentat, l-au rănit, l-au separat, l-au respins, l-au abandonat, l-au pierdut …

Trebuie știut că în constelații trăirile pot fi intens emoționale, dar ceea ce urmărim este să restaurăm echilibrul în interior și să reinstaurăm puterea interioară în raport cu Sufletul, într-o manieră naturală și care să te sprijine în viața actuală.
Joci în filmul vieții tale? Că sugestie, poți viziona în prealabil filmul Un alt sine de pe Netflix, pentru a-ți face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generații.

Experiența este ghidată de Genoveva – healer, terapeut holistic, facilitator de constelații familiale, Cercetător al fenomenelor sufletului, Explorator și influencer al conștiinței umane, Co-fondator Svarga Loka Health retreat.

În acest workshop se petrec fenomene ale sufletului care echivalează uneori cu zeci de ani de psihoterapie. Fiecare participant vine cu propria poveste, cu rănile și iubirile inimii sale, cu pierderile și neîmplinirile sale. Prin deschiderea câmpului profund sufletesc, din fiecare și a tuturora împreună, se naște o nouă viziune de viață, un pas important către împlinire. Toți cei care participă primesc ceva bun și vindecător din asta.

Constelațiile familiale te conectează cu planurile invizibile ale subconștientului tău, ale familiei de origine și ale câmpului spiritual mai mare. Din acest câmp fac parte toate femeile și toți bărbații din istoria familiei tale, chiar dacă îi cunoști sau nu.
De-a lungul generațiilor, familia noastră de origine a trecut prin multe suferințe, sacrificii, umilințe sau pierderi. Dar și multe bucurii, iubiri, împliniri. Dacă ne gândim bine, oricum s-a întâmplat și orice s-a întâmplat, viața a ajuns la noi. Și asta este tot ceea ce contează.

Fiecare facem parte din propriul suflet și, în același timp, facem parte dintr-o „sufletosferă” mai mare. Acolo se găsesc resurse uriașe, calde și surprinzătoare, suportive și pline de iubire, dar pe care noi nici măcar nu le bănuim cu mintea conștientă! La acele resurse vrem să deschidem accesul.

Cum se desfășoară

Workshopul va propune o incursiune energetică, psihologică și spirituală, pe alocuri în formă ritualică, care se desfășoară în grup. Participanții vor fi, pe rând, unii pentru alții, reprezentanți ai sufletului lor, a bucăților de suflet, a iubirii, a vieții, a membrilor de familie etc.

Vom simți pe rând cum este să fii în pielea părinților, bunicilor, fraților, etc în constelația altora și toți împreună vom crea un câmp suportiv și pentru aducerea înapoi, acasă, a unui impuls vindecător în suflet. Lăsați-vă surprinși de trăirile profunde care urmează. Vom fi cu adevărat ca niște suflete care se cunosc de foarte demult și care se vindeca împreună.

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să-i ghideze pe cei care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea cu copilul interior, pentru ca apoi ei să aibă acces la o nouă putere, o nouă viziune.

Dacă:

 • Nu îți cunoști sufletul și nu ai avut niciodată experiența concretă că stai de vorbă cu el,
 • Ți-ai lăsat sufletul în relații trecute neîncheiate sau dureroase,
 • Ți-ai pierdut sufletul în muncă, în obiecte, în evenimente,
 • Ți-ai lăsat o „bucată de suflet” la cineva care nu mai este în viața ta,
 • Ți-ai pierdut o bucată de suflet la moartea cuiva,
 • Parcă funcționezi cu motoarele la jumătate sau la mai puțin,
 • Ți s-a rupt sufletul la o despărțire de cineva, inclusiv la avorturi,
 • Parcă porți sentimente sau povări care nu îți aparțin,

…atunci este vorba despre faptul că sufletul tău este în suferință. L-ai lăsat, l-ai pierdut, l-ai dat, l-ai vândut, ți s-a luat, etc.

Adevărul nu iese la suprafață doar printr-o simplă conversație fie ea și psihologică. Prin experiența surprinzătoare din constelații, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioadă de timp. Imaginea din momentul de conectare profundă din ritualul de echilibrare a relației cu sufletul tău, rămâne o impresie puternică pentru subconștient.
Apare astfel un proces de schimbare profund, real, la nivel interior, iar ulterior el se va manifesta și la exterior. Facilitatoarea, la final, tot ce poate spune este: „am încredere că bunul tău suflet știe cum să facă asta mai departe!”

Printre cele care intenționam să le mai experimentăm împreună ar fi:

 • vom începe și încheia fiecare zi cu îmbrățișări,
 • ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările,
 • vom experimenta trăiri fenomen din Sufletul nostru,
 • vom explora în conștiința profundă relația noastră cu Sufletul și părțile lui,
 • vom experimenta exerciții de conectare corp-suflet,
 • vom activă sentimente de recunoștință și iubire,
 • totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoință, respect și iubire.

Cadrul de participare

Poate participa orice persoană care rezonează cu intenția de a-și lucra relația cu sufletul său și care simte că are de recuperat ceva acolo sau că are de lăsat ceva de acolo sau pur și simplu dorește să își cunoască sufletul.

 

De ce să participi?

Această zi de lucru cu feminitatea transgenerațională ar putea fi pentru tine:

 • O bună ocazie de alchimizare interioară după o perioadă de muncă, stress, deconectare de la puterea ta interioară;
 • O bună ocazie de a simți cum este o călătorie spirituală cu valențe vindecătoare;
 • O bună ocazie de a simți cum curge iubirea în sufletul tău;
 • O bună ocazie de a te conecta cu alte persoane cu aceleași interese de creștere a nivelului de conștiință și nu numai;
 • O bună ocazie de a oferi și primi iubire și înțelegere la nivel de suflet;
 • O bună ocazie de (re) experimenta cât de ușor poți atinge splendoarea și puterea interioară;
 • Probabil și alte motive care urmează să le descoperim împreună.

Importanța cunoașterii și recunoașterii Sufletului

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și poverile ce le purtăm inconștient în suflet, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci e posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

Toate tradițiile spirituale și religioase ne învață că putem primi această putere a din neam și/sau de la Sursă supremă, dacă onorăm acordăm în mod profund, spiritual vorbind, un loc în în propria inimă. Acest whorkshop poate fi un bun cadru pentru a avea trăirea reală a acestei onorări și un impuls pentru a continua să faci asta, spre bunul mers personal și colectiv.

Program

Sâmbăta, 8 aprilie 2023, orele 11:00-19:00.
Duminică, 9 aprilie 2023 orele 11:00-19:00.

Vom avea pauze de confort și gustări împreună cu grupul.

Unde

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Bârnova, la doar 3 km de Iași. Un cadru rustic minunat, liniștit, consacrat activităților de terapie, vindecare și conectare interumană pentru creșterea nivelului de conștiință. În arealul health retreatului Svarga Loka se află și singurul Dom Plasmatic din partea de NE a României, cu multiple valențe armonizatoare prin efectul formei și al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locație este impecabil că infrastructura rutieră, se face ușor cu orice mijloc de transport auto.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva

Are peste 17 ani experiență ca explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat în terapii complementare și alternative. Este facilitator de constelații familiale în urma unei expuneri experentiale de peste 12 ani la munca de constelații. S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze.

Lucrează cu metoda constelațiilor sistemice familiale și spirituale, atât privat cât și în grup, ca mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare și le pune în act sub denumirea de Ritual Healing.

În urma celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Cătălin un mic health retreat în apropierea Iașului, Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține seminarii.

Înregistrare la workshop

Înscrierea se face prin formular și achitarea onorariului de participare.
După înregistrare vei primi detalii de plată. Pricipiul este ” primul venit, primul servit”.

Împreună vom simți și ne vom lăsa purtați în această călătorie profund magică, vom crea o adevărată conexiune între noi pentru a ne simți iubiți și împliniți. Este o bună ocazie să ne cunoaștem și să ne dăruim unii altora ceea ce putem mai bun, profund și vibrant.

Genoveva,
OM doar, alături de tine,
în călătoria sufletului tău!