Bine ai venit!

Te invit să explorăm împreună în subconștientul familiei și în câmpul tău energetic legătura profundă cu cele 7 generații de femei din neamul tău.

Trebuie știut că în constelațiile ritualice trăirile pot fi intens emotionale, dar ceea ce urmărim este să restaurăm în interior echilibrul și puterea feminină. Oare joci în filmul vieții tale? Ca sugestie poți viziona în prealabil filmul Un alt sine de pe Netflix pentru a-ți face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generații.

Experiența este ghidată de Genoveva – healer, terapeut holistic, facilitator de constelații familiale, co-fondator Svarga Loka Health retreat.

In acest workshop ritualic, se petrec fenomene ale sufletului care echivalează uneori cu zeci de ani de psihoterapie. Fiecare participantă vine cu propria poveste, cu rănile și iubirile inimii sale, cu pierderile și neimplinirile sale. Prin deschiderea campului profund sufletesc, din fiecare și a tuturor împreună, se naște o nouă viziune de viață, un pas important către implinire. Toate cele care participă primesc ceva bun și vindecător din asta.

Constelațiile te conectează cu planurile invizibile ale subconștientului tău și ale familiei de origine, precum și ale campului spiritual mai mare.

Purtăm în interior programe subconștiente moștenite din familie care rulează și acum ca convingeri sau programe de auto-sabotare. Poate că ne cunoaștem bunicile, poate și străbunicile, dar mai departe? Vom deschide împreună campul și vom putea experimenta, la nivel de suflet, chiar în fața ochilor noștri, întâlnirea cu străbunele.

De-a lungul generațiilor, femeile au trecut prin multe suferințe, sacrificii, umilințe sau pierderi. Dar și multe bucurii, iubiri, împliniri. Dacă ne gândim bine, desi prin ele a ajuns viața la noi, noi nu le cunoaștem câteodată nici numele.

Fiecare femeie face parte din propriul ei suflet și în același timp face parte dintr-o „sufletosferă” de familie mai mare. Acolo se găsesc resurse uriașe, calde și surprinzătoare, suportive și pline de iubire, dar pe care noi nici măcar nu le bănuim cu mintea constientă! La acele resurse vrem să deschidem accesul.

Cum se desfășoară

Workshopul va propune o incursiune energetică, psihologică și spirituală, pe alocuri în forma ritualică, care se desfășoară în grup. Femeile participante vor fi, pe rând, unele pentru altele, mame, fiice, nepoate, strănepoate, bunici, străbune și toate împreună vor crea un câmp suportiv pentru conștiința feminină. Lăsați-vă surprinse de trăirile profunde care urmează, ca niște surori de suflet.

Genoveva este cineva între psihoterapeut și saman, iar rolul ei este să ghideze femeile care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea liniei feminine pe 7 generații, pentru ca apoi ele să aibă acces la o nouă putere, o nouă feminitate, o nouă viziune.

De multe ori femeile funcționează din locuri masculine sau din locuri de suferință care n-au a face cu partea conștientă sau cu ceea ce își doresc. Acest adevăr, ascuns în subconștient, face să se manifeste la suprafața tot felul de încercări:

 • lipsa unei relații cu un bărbat,
 • trădări, neputințe, nerealizări,
 • relații dificile cu partenerul, cu masculinul,
 • relații dificile cu copiii,
 • stări dificile în relația cu mama,
 • lipsa copiilor,
 • boli ale aparatului genital sau sânilor și nu numai,
 • manifestarea unei energii masculine de către femeie,
 • lipsă de feminitate, în general.

Adevărul nu iese la suprafață doar printr-o simplă conversație, fie ea și psihologică. Prin experiența surprinzătoare din exerciții sau în formă ritualică, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioadă de timp. Imaginea din momentul de conectare profundă din ritualul pe 7 generații rămâne o impresie puternică pentru subconștient.

Practic, fiecare participantă primește un impuls interior care va continua să opereze la nivelul sufletului și după ce workshopul s-a încheiat. Apare astfel un proces de schimbare profund, real, la nivel interior, iar ulterior el se va manifesta și la exterior. Facilitatoarea, la final, tot ce poate spune este: ” am încredere că bunul tău suflet și sufletul străbunelor tale știu cum să facă asta mai departe! „

Printre cele care intenționam să le mai experimentăm împreună ar fi:

 • vom începe și încheia fiecare zi cu îmbrățișări,
 • ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările,
 • vom experimenta trăiri fenomen din subconștientul nostru de femei,
 • vom explora în contiinta profundă relația noastră cu mama, cu femeile dinaintea noastră și cu feminitatea,
 • vom experimenta exerciții de conectare corp-suflet,
 • vom activă sentimente de recunoștință și iubire pentru echilibrul dintre noi ca femei,
 • totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoință, respect și iubire.

Cadrul de participare

Poate participa orice femeie care rezonează cu intenția de conectare și onorare a 7 generații de femei din familia proprie și simte că are de recuperat ceva de acolo sau că are de lăsat ceva acolo sau pur și simplu dorește să se conecteze la puterea feminină din neamul ei. Asta nu exclude și participarea bărbaților care doresc să vină la whorkshop.

De ce să participi?

Această zi de lucru cu feminitatea transgenerațională ar putea fi pentru tine:

 • O bună ocazie de alchimizare interioară după o perioadă de muncă, stress, deconectare de la puterea ta feminină;
 • O bună ocazie de a simți cum este o călătorie spirituală cu valențe ritualice;
 • O bună ocazie de simți cum curge iubirea între femeile de pe linie trangenerationala;
 • O bună ocazie de a te conecta cu femei cu aceleași interese de creștere a nivelului de conștiință din perspectiva feminină și nu numai;
 • O bună ocazie de a oferi și primi iubire și înțelegere la nivel de suflet;
 • O bună ocazie de (re) experimenta cât de ușor poți atinge splendoarea interioară de femeie;
 • Probabil și alte motive care urmează le descoperim împreună.

Importanța puterii strămoșilor

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și poverile ce le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci e posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

Toate tradițiile spirituale și religioase ne învață că putem primi această putere a strămoșilor dacă îi onorăm acordându-le în mod profund, spiritual vorbind, un loc în în propria inimă, chiar dacă i-am cunoscut sau nu în fizicalitate. Acest whorkshop poate fi un bun cadru pentru a avea trăirea reală a acestei onorări și un impuls pentru a continua să faci asta, spre bunul mers personal și colectiv.

Program

Sâmbăta, 25 martie 2023, orele 11:00-19:00.
Duminică, 26 martie 2023 orele 11:00-19:00.

Vom avea pauze de confort și gustări împreună cu grupul.

Unde

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Healt retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Bârnova, la doar 3 km de Iași. Un cadru rustic minunat, liniștit, consacrat activităților de terapie, vindecare și conectare interumană pentru creșterea nivelului de conștiință. În arealul health retreatului Svarga Loka se află și singurul Dom Plasmatic din partea de NE a României, cu multiple valențe armonizatoare prin efectul formei și al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locație este impecabil că infrastructura rutieră, se face ușor cu bolț, mașina personală sau maxi taxi.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva

Are peste 17 ani experiență ca explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic, terapeut autorizat în terapii complementare și alternative. Este facilitator de constelații familiale în urma unei expuneri experentiale de peste 12 ani la munca de constelații. S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze.

Lucrează cu metoda constelațiilor sistemice familiale și spirituale, atât privat cât și în grup, ca mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare și le pune în act sub denumirea de Ritual Healing.

În urma celor peste 8 000 de ore de studii și practică a metodelor învățate în școlile studiate a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Cătălin un mic health retreat în apropierea Iașului, Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și susține seminarii.

Înregistrare la workshop

Înscrierea se face prin formular și achitarea onorariului de participare.
După înregistrare vei primi detalii de plată. Pricipiul este ” primul venit, primul servit”.

Împreună vom simți și ne vom lăsa purtați în această călătorie profund magică, vom crea o adevărată conexiune între noi pentru a ne simți iubiți și împliniți. Este o bună ocazie să ne cunoaștem și să ne dăruim unii altora ceea ce putem mai bun, profund și vibrant.

Genoveva,
OM doar, alături de tine,
în călătoria sufletului tău!