Bine ai venit!

Te invit să explorăm împreună subconștientul familiei și câmpul tău energetic, legătura profundă cu cele 7 generații de femei din neamul tău.

Trebuie să știm că în constelațiile ritualice trăirile pot fi intense emoțional, dar ceea ce urmărim este să restaurăm în interior echilibrul și puterea feminină.
Oare joci în filmul vieții tale? Ca sugestie poți viziona în prealabil filmul „Un alt sine” de pe Netflix pentru a-ți face o idee asupra conexiunilor de dincolo de generații.

Experiența este ghidată de Genoveva – healer, terapeut holistic, facilitator de constelații familiale și constelații ritualice, co-fondator Svarga Loka Health retreat.

În acest workshop ritualic se petrec fenomene ale sufletului care echivalează uneori cu zeci de ani de psihoterapie. Fiecare participantă vine cu propria poveste, cu rănile și iubirile inimii sale, cu pierderile și neîmplinirile sale. Prin deschiderea câmpului profund sufletesc, din fiecare și a tuturora împreună, se naște o nouă viziune de viață, un pas important către împlinire. Toate cele care participă primesc ceva bun și vindecător din asta.

Constelațiile te conectează cu planurile invizibile ale subconștientului tău și ale familiei tale de origine, precum și ale campului spiritual mai mare.

Purtăm în interior programe subconștiente moștenite din familie, care rulează acum ca convingeri sau programe de auto-sabotare. Poate că ne cunoaștem bunicile, poate și străbunicile, dar mai departe? Vom deschide împreună acest camp și vom putea experimenta, la nivel de suflet, chiar în fața ochilor noștri, întâlnirea cu străbunele.

De-a lungul generațiilor, femeile au trecut prin multe suferințe, sacrificii, umilințe sau pierderi, dar și prin multe bucurii, iubiri și împliniri. Deși prin ele viața a ajuns la noi, noi uneori nici măcar nu le cunoaștem numele.

Fiecare femeie face parte din propriul ei suflet și, în același timp, face parte dintr-o „sufletosferă” mai mare de familie. Acolo se găsesc resurse uriașe, calde și surprinzătoare, suportive și pline de iubire, pe care noi nici măcar nu le bănuim cu mintea conștientă. La aceste resurse vrem să deschidem accesul.

Cum se desfășoară

Workshop-ul va propune o incursiune energetică, psihologică și spirituală, pe alocuri în formă ritualică, care se desfășoară în grup. Femeile participante vor fi, pe rând, unele pentru altele, mame, fiice, nepoate, strănepoate, bunici, străbune și toate împreună vor crea un câmp suportiv pentru conștiința feminină. Lăsați-vă surprinse de trăirile profunde care urmează, ca niște surori de suflet.

Genoveva este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul ei este să ghideze femeile care doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să facă un pas spre vindecarea liniei feminine pe 7 generații, pentru ca apoi ele să aibă acces la o nouă putere, o nouă feminitate, o nouă viziune.

De multe ori, femeile funcționează din locuri masculine sau din locuri de suferință care n-au a face cu partea conștientă sau cu ceea ce își doresc. Acest adevăr, ascuns în subconștient, face să se manifeste la suprafață tot felul de încercări:

 • lipsa unei relații cu un bărbat,
 • trădări, neputințe, nerealizări,
 • relații dificile cu partenerul, cu masculinul,
 • relații dificile cu copiii,
 • stări dificile în relația cu mama,
 • lipsa copiilor,
 • boli ale aparatului genital sau sânilor și nu numai,
 • manifestarea unei energii masculine de către femeie,
 • lipsa de feminitate, în general.

Adevărul nu iese la suprafață doar prin intermediul unei conversații, indiferent dacă aceasta este psihologică sau nu. Prin experiențele surpinzătoare din exerciții sau forma ritualică, rezultatele pot fi atribuite unui „miracol”, uneori imediat, alteori după o perioadă de timp. Imaginea care rezultă din momentul de conectare profundă din ritualul pe 7 generații rămâne o impresie puternică pentru subconștient.

Practic, fiecare participanță primește un impuls interior care va continua să funcționeze la nivelul sufletului și după încheierea workshopului. Astfel se produce un proces de schimbare profundă, reală, la nivel interior, care ulterior se va manifesta și la exterior. Facilitatoarea, la final, poate spune doar: „Am încredere că sufletul tău bun și sufletul străbunelor tale știu cum să facă asta mai departe!”

Printre activitățile pe care le vom mai experimenta împreună se numără:

 • vom începe și vom încheia fiecare zi cu îmbrățișări;
 • ne vom cunoaște între noi și ne vom împărtăși intențiile și așteptările;
 • vom experimenta trăiri fenomenale din subconștientul nostru de femei;
 • vom explora în conștiința profundă relația noastră cu mama, cu femeile dinaintea noastră și cu feminitatea;
 • vom experimenta exerciții de conectare corp-suflet;
 • vom activa sentimente de recunoștință și iubire pentru echilibrul dintre noi ca femei;
 • totul va fi experimentat într-un sens plin de bunăvoință, respect și iubire.

Cadrul de participare

Poate participa orice femeie care rezonează cu intenția de conectare și onorare a 7 generații de femei din familia proprie și simte că are de recuperat ceva de acolo sau că are de lăsat ceva acolo sau pur și simplu dorește să se conecteze la puterea feminină din neamul ei. Asta nu exclude și participarea bărbaților care doresc să vină la workshop.

De ce să participi?

Această zi de lucru cu feminitatea transgenerațională ar putea fi pentru tine:

 • O bună ocazie de alchimizare interioară după o perioadă de muncă, stres, deconectare de la puterea ta feminină;
 • O bună ocazie de a simți cum este o călătorie spirituală cu valențe ritualice;
 • O bună ocazie de a simți cum curge iubirea între femeile de pe linie transgenerațională;
 • O bună ocazie de a te conecta cu femei cu aceleași interese de creștere a nivelului de conștiință din perspectiva feminină și nu numai;
 • O bună ocazie de a oferi și primi iubire și înțelegere la nivel de suflet;
 • O bună ocazie de (re) a experimenta cât de ușor poți atinge splendoarea interioară de femeie;
 • Probabil și alte motive care urmează să le descoperim împreună;

Importanța puterii strămoșilor

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și povara ce le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci e posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

Toate tradițiile spirituale și religioase ne învață că putem primi această putere a strămoșilor dacă îi onorăm acordându-le în mod profund, spiritual vorbind, un loc în propriă inimă, chiar dacă i-am cunoscut sau nu în fizicalitate. Acest workshop poate fi un bun cadru pentru a avea trăirea reală a acestei onorări și un impuls pentru a continua să faci asta, spre bunul mers personal și colectiv.

Program

Sâmbăta, 29 aprilie 2023, orele 11:00-19:00.
Duminică, 30 aprilie 2023, orele 11:00-19:00.

Vom avea pauze de confort și gustări împreună cu grupul.

Unde

Workshopul se va desfășura în cadrul de vis al Svarga Loka Health retreat fondat de Cătălin și Genoveva, în Barnova, la doar 3 km de Iași. Un cadru rustic minunat, linistit, consacrat activităților de terapie, vindecare și conectare interumană pentru creșterea nivelului de conștiință. În arealul health retreatului Svarga Loka se află și singurul Dom Plasmatic din partea de NE a României, cu multiple valente armonizatoare prin efectul formei și al tehnologiei plasmatice Keshe. Accesul la locatie este impecabil ca infrastructura rutieră, se face ușor cu bolt, mașina personală sau maxi taxi.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva

Are peste 17 ani experiență ca explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic multidisciplinar, hipnoterapeut, bioterapeut, numerolog, coach terapeutic,
terapeut autorizat în terapii complementare și alternative . Este facilitator de constelații familiale în urma unei expuneri experiențiale de peste 12 ani la muncă de
constelații. S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să se specializeze.

Lucrează cu metoda constelațiilor sistemice familiale și spirituale, atât privat cât și în grup, ca mod care completează căutările sufletului și rezolvările problematicilor de viață. Este pasionată de ritualurile de vindecare și le pune în acțiune sub denumirea de Ritual Healing.

În urma celor peste 8 000 de ore de studii şi practică a metodelor învăţate în şcolile studiate, a fost inspirată, a creat şi pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme şi Transcedental Healing.

A coordonat conferinţe şi seminarii în domeniile psihologiei, spiritualităţii şi parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat împreună cu Catalin un mic health retreat în
apropierea Iaşului, Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultaţii individuale şi susţine seminarii.

Înregistrare la workshop

Înscrierea se face prin formular şi achitarea onorariului de participare. După înregistrare vei primi detalii de plată. Principiul este „prima sosită, prima servită”.

Împreună vom simți și ne vom lăsa purtate în această călătorie, vom crea o profundă conexiune între noi femeile, precum și între noi și cele din care ne tragem, pentru a ne simți mai echilibrate, iubite și împlinite. Este o bună ocazie să ne dăruim unele altora ceea ce putem mai bine, profund și vibrant.

Genoveva,
OM doar, alături de tine,
în călătoria sufletului tău.