De ce coaching terapeutic?

Bine ai venit în casa mea!

Coachingul terapeutic abordează ceea ce este normal pentru a fi adus la parametri de excelență.

Poate ca și tu te regăsești în vreuna dintre situațiile de mai jos sau în altele asemănătoare:

  1. Ai convingeri limitatoare care îți rulează obsesiv în minte și ele te îngrădesc să fii mai mult decât ești acum? Vrei să faci mai mult, dar nu găsești calea? Vrei să-ți reprogramezi mintea și viitorul și nu ai reușit până acum?  Vrei să cultivi stări resursă pentru a ajunge unde dorești? Vrei să ajungi la puterea ta interioară,  profundă și reală, dar simți că ai piedici ca să ajungi la ea?
  2. Ai de „toate”, dar ceva lipsește? Vrei să te simți împlinit, congruent și deplin fericit în viața ta, fără golul   acela”? Ești într-un moment al vieții în care ți-ai împlinit foarte multe dorințe și obiective, ai dobândit bunuri, ai obținut renume, ai crescut copiii, ai trăit în fel și chip căutând să ajungi fericit? Dar ce s-a întâmplat de anii au trecut și tu acum te simți gol, inutil sau fără sens?
  3. Ai adicții sau, cum se spune în popor, vicii și patimi? Vrei să te bucuri de viață și să simți că poți să ai controlul aupra lor. Există în tine ceva care este incontrolabil, acele tipare care te fac să bei, să faci exces de sex, să  mănânci prea mult, să fumezi, să joci la nesfârșit pe calculator, să muncești fără oprire? De ce, deși știi la nivel conștient ce nu este sănătos sau funcțional pentru tine, totuși în mod inconștient ai prea puțină putere să dezactivezi aceste adicții?
  4. Ți-e frică de necunoscut? Unde ai pierdut puterea de a intui ce va fi în viitor? Ce te-ar ajuta? Ce cai alternative ar fi? Cum ar fi viața ta dacă aceste temeri nu ar mai există? Cum să îți accesezi șansele strălucite?
  5. Stai prea mult în zona de confort? Cum să îți depășești lenea, monotonia, stagnarea, lipsa de sens? Cum să îți cultivi comportamente noi, constructive și propulsatoare?
  6. Ți-ai pierdut bucuria de viață? Ce să faci să simți din nou bucurie și entuziasm? Unde pierzi energie? Ce te împiedica să ai acces lămâi multă fericire? Ai limitări și comportamente care te distrag de la a deveni variantă ta la superlativ? Vrei să obții performanță, dar orice ai face nu îți iese? Ai toate premisele să fii mai bun și perfomant, dar ceva te oprește și nu știi ce?
  7. Ai limitari si comportamente care te distrag de la a devenivarianta ta la superlativ? Vrei sa obtii performanta, dar orice ai face 
    nu iti iese? Ai toate premisele sa fii mai bun si perfomant, dar ceva te opreste si nu stii ce?

Te aștept cu drag pe tărâmul incredibil al descoperiri de sine, al tămăduirii cauzelor și reprogramării efectelor care le dorești în viață.

 Te aștept pe tărâmul coachingului terapeutic, să te reașezi și recalibrezi, să îți găsești drumul și răspunsurile spre claritatea și performanță mult căutată și dorită.

Genoveva Salvaras