Ce este HIPNOZA?

Hipnoza nu este o psihoterapie de suprafață, ci pune în funcțiune disponibilitățile latente uriașe ale ființei umane. Hipnoza nu este un ritual, psihoterapie, meditație, relaxare, un panaceu, somn sau magie.

Hipnoza este o stare de conștiință modificată, însă modificată pentru că TU accepți să fie așa, în Hipnoză ocolindu-se factorul conștient și mergindu-se direct către Subconștient. Subconștientul este o forță uriașă care reprezintă adevăratul motor care ne conduce viața, factorul conștient fiind infinetizimal fața de conștient. Acolo, în Subconștient pot fi (re) create stări, atitudini, programe!

Te voi însoți să mergi direct la subconștient dându-i sugestii, într-o formă ușor de acceptat, înțeles și de pus în funcțiune de către el, pe baza a ceea CE TU DOREȘTI. Se lucrează cu materialul tău propriu, adică se vor introduce acele sugestii care să corecteze la nivel de subconștient DISFUNCȚIONALITATEA PERCEPUTĂ LA NIVEL CONȘTIENT. Deci vom stabili de comun accord ceea ce vrem să schimbăm în subconștientul tău.

Eu ca hipnotist voi stabili de comun acord și doar împreună cu tine ce schimbare, echilibrare, se va face în Subconștientul tău.

Hipnoza este o tehnică și experiență sigură în care, în funcție de ce vrei, eu te voi ghida și ajuta prin hipnoză să primești acele programe benefice care vor crea acțiuni inconștiente benefice în acea direcție. Excelent, nu-i așa?

Practic ești ca într-o sală de cinema în care ecranul este al tău, un ecran interior pe care vizionezi un film captivant, filmul vieții tale, fiind foarte prins de ceea ce se petrece acolo, fiind nereceptiv la ceea ce se petrece în exterior, inafara de sugestiile hipnotistului.

Eu, ca hipnotist – o să fac tot ceea ce știu că să te ajut pe tine să obții ceea ce vrei în viața ta.

Tu – ca beneficiar de hipnoză, vei urma călăuzirea pe care ți-o ofer pentru că tu să obții rezultatele dorite. Cum ar fi să fii de accord cu asta? Nu trebuie să faci totul perfect, ci ca și cum ar urma să se petreacă totul perfect

Înainte de face o primă ședință de hipnoză vom face o analiza destul de amplă a motivului pentru care dorești să fii hipnotizat și eu voi decide ce metoda voi folosi dintre cele pe care le stapinesc și folosesc, iar această metodă este posibil să nu fie hipnoză. Este posibil să refuz să fac vreun fel de intervenție atunci când voi consideră că problema nu își are rezolvarea prin hipnoză, atunci când ai un diagnostic psihiatric sever, când ești sub influența substanțelor care modifica starea de prezența și cosntienta (droguri, alcool, medicamente psihotrope etc) sau pur și simplu din călăuzire interioară.

Nu sunt medic, psihoterapeut și nu fac tratament medical clasic. Nu pun diagnostic medical, nu presciu medicamente, nu anulez prescripțiile medicilor și nu înlocuiesc medicul clasic.

Eu asist oamenii prin hipnoză să își armonizeze ființă la nivel psiho-energo-emoțional și să-și activeze capacitățile latente uriașe existe în ei.

Dacă dorești o ședință de hipnoză completează formularul.

Genoveva Salvaras