De ce terapie holistică?

Bine ai venit în casa mea!

Terapia holistică abordează ceea ce este disfuncțional pentru a fi adus în parametri normali.

Poate ca și tu te regăsești în vreuna dintre situațiile de mai jos sau în altele asemănătoare:

 1. Relația cu tine este de mult timp sau de o bucată de timp stagnantă sau chiar inexistentă? Casa, masă, serviciu, sex, somn.. Și mai departe?
 2. Ai probleme în relația de cuplu. Cum să găsești puterea să faci ceea ce ai de făcut că relația ta de cuplu să   meargă? De ce ești mereu umilit, invalidat, neprețuit, acuzat, criticat, trădat, în relație? De ce mereu apar  motive de gelozie? De ce nu poți aduce resurse în familie? Sau de ce nu reușești să legi o relație? De ce relația ta, deși există, pare amorțită sau moartă? De ce a dispărut iubirea din relație? Cum ai ajuns în această relație? Ce decizie să iei în legătură cu actuală relație care este demult într-o derivă? Ce să alegi pentru tine și copii voștri?
 3. Te domina stări negative. Ai stări emoționale care te demotiveaza, te îmbolnăvesc sau pur și simplu te descărca de energie și la care n-ai găsit încă nici o soluție durabilă? Știi că ele sunt în tine ca niște forțe incontrolabile cărora nu le poți face față? Ai încercat diferite metode și n-ai reușit să le rezolvi? Ai păreri de rău, remușcări, neiertari, neputințe, neînțelegeri? Temporar par să se rezolve, dar apoi revin?
 4. Cauți răspunsuri la probleme de viață care pentru tine cântăresc foarte greu: Să pleci sau să rămâi? Să continui sau să renunți? Să primești sau nu? Să dai sau nu? Cum să te împărți? La ce să renunți? Când e bine să faci pasul? Cum să te împaci? Cine sau ce îți controlează viața? De ce nu reușești? De ce te întorci mereu în același punct? De ce iubești, dar nu poți face pasul spre împlinire? De ce nu te poți opri? De ce simți dependențele acestea?
 5. Ai blocaje care te urmăresc și vrei să le eliberezi? De ce nu poți vinde casă asta orice ai face? De ce nu găsești partenerul de viață potrivit ție oricât ai încercat? De ce nu poți avea copii deși ai făcut tot ce s-a putut? De ce te-ai îmbolnăvit? De ce nu poți divorța? De ce ai o relație atât de grea cu copiii tăi? De ce mereu ți se întâmplă aceleași probleme? De ce pierzi bani mereu? De ce nu te regăsești? De ce nu îți găsești pacea? De ce amâni mereu să iei o decizie de schimbare? De ce te autosabotezi?
 6. Ai dureri cronice sau boli? Ai căutat soluții și tratamente alopate care au dat rezultate pe un anumit termen sau nu au dat nici un rezultat? Care este cauza bolii? Unde ai încălcat legile umane sau divine? Care este calea de a face reversibilă boală? Cum să te tămăduiești? Ce să faci cu teamă că boală va reveni?
 7. Copii tăi au probleme de comportament sau de viață? Ce este nerezolvat la nivel de psihic și sufletesc la părinți, se transmite mai departe? Nu știi ce ai făcut incorect și ce trebuie să corectezi în tine ca să îi ajuți pe copiii tăi? Cum ai putea să-ți ajuți copilul, vindecând în tine linia timpului și câmpul descendenților? Cum poți schimbă influența energetică, psihologică și emoțională ce o transmiți, chiar și de la distanța, în viața copiilor tăi? Ce există în subcontientul tău pe care copilul l-a preluat și îl duce el prin boală sau nereușite, prin stări de criză, depresie, dependente sau prin alte situații de viață care îl fac să sufere?
 8. Vrei să-ți cunoști destinul? Încă nu ai găsit ce misiune ai în viață sau care este menirea ta? Cum afli care este adevărată ta cale? Cum afli cât depinde de mine și cât de destin?Vrei să începi un proces de autocunoaștere?
 9. Ai pierdut calea și nu mai știi încotro trebuie să mergi în viață? Sau pur și simplu ți-ar prinde bine să știi care drum e mai bun pentru sufletul tău? Cum poți avea claritate și nu îndoială? Unde te-ai încurcat pe drum? Ce sau cine te reține în această situație și ce rezolvare nouă ar fi? Ce vrei cu adevărat și ce te face fericit în modul cel mai profund? Care ar fi prioritățile de viață, în relații și profesie?
 10. Ai adicții sau, cum se spune în popor, vicii și patimi? Vrei să te bucuri de viață și să simți că poți să ai controlul aupra lor. Există în tine ceva care este incontrolabil, acele tipare care te fac să bei, să faci exces de sex, să  mănânci prea mult, să fumezi, să joci la nesfârșit pe calculator, să muncești fără oprire? De ce, deși știi la nivel conștient ce nu este sănătos sau funcțional pentru tine, totuși în mod inconștient ai prea puțină putere să dezactivezi aceste adicții?
 11. Ți-e frică de necunoscut? Unde ai pierdut puterea de a intui ce va fi în viitor? Ce te-ar ajuta? Ce cai alternative ar fi? Cum ar fi viața ta dacă aceste temeri nu ar mai există?
 12. Ți-ai pierdut bucuria de viață? Ce să faci să simți din nou bucurie și entuziasm? Unde pierzi energie? Ce te împiedica să ai acces din nou la fericire?
 13. Ai multe tensiuni și distanțări în relația cu părinții. De ce, deși îi iubești, în același timp parcă ceva te tine departe de ei? De ce simți că te sufocă? De cesimti că te resping? De ce nu simți că te iubesc destul său în felul în care ai nevoie? De ce nu poți plecă de lângă ei? De ce suferi pentru nefericirea și destinul lor? De ce mereu te îngrijorezi din pricina nefericirii și neajunsurilor lor?
 14. Ai încurcături și probleme a căror rezolvare simți că nu depinde de tine, orice ai făcut? Ai încurcături relaționale sau materiale? Ai impresia că te urmărește nenorocul sau vreun blestem?
 15. Ai limitări și comportamente care te distrag de la a deveni variantă ta la superlativ? Vrei să obții performanță, dar orice ai face nu îți iese? Ai toate premisele să fii mai bun și perfomant, dar ceva te oprește și nu știi ce?

Te aștept pe tărâmul terapiilor holistice, acolo unde să te întâlnești cu sufletul tău, să te descoperi și cunoști, să te reașezi și recalibrezi, să îți găsești drumul și răspunsurile, alinarea, tămăduirea, claritatea și pacea cea mult căutată și dorită.

Genoveva Salvaras