Declarația de responsabilitate ca
terapeut holistic

Eu, Genoveva Salvaras, nu sunt medic și nu practic tratamentul medical alopat. Nu sunt psihoterapeut în sensul clasic al cuvântului.

Unele metodele terapeutice practicate de mine sunt mult mai mult decât psihoterapie , iar altele au rezultate ce par uneori magice. Sunt metode, ritualuri și tehnici pecare le-am asimilat pe parcursul a peste 17 ani de învățătură și practică cu cei mai buni profesori și învățători la care am dorit să merg și la care am avut eu acces.

Schemele terapeutice cu produse naturiste le ofer în baza dreptului meu de practică ca terapeut autorizat în terapii complementare, cu multiple competențe.

Nu pun nici un fel de diagnostic medical, nu prescriu medicamente și nu anulez prescripțiile medicale. Recomand și cer că înainte de a mi se solicita rezolvarea unei problematici psiho-somatice să aveți deja un diagnostic de la un medic .

Abordarea mea este îndreptată atât spre cauze cât și pe soluții, nu pe anularea sau camuflarea simptomelor . Simptomele și comportamentele nedorite sunt cele care oferă semnale importante despre existența unor cauze. Cauza este cel mai important aspect cea asupra căreia se intervine.

Asist oamenii la corectarea câmpului psihoinformational și energetic, trangenerational sau din alte vieți, cu scopul de echilibrare. Respect toate celelalte câmpuri sau entități, ființe sau contributori, vibrationali sau de orice natură. Cel care junge la mine ca să elimine blocajele, simptomele și paraziții energetici, trebuie să accepte și să învețe să curețe cauzele și să învețe lecțiile spirituale.

Pentru cei care doresc doar o pilula magică, o vrajă, un ceva care să facă pe altcineva să-și schimbe gândurile sau planurile ,declar din start că nu procedez la folosirea cunoașterii și puterilor mele în acest sens.

Minunile și miracolele se întâmplă pentru cei care sunt pregătiți să facă curat în ”subsolurile” ființei ca să poată urca în „mansardele” sale cele înalte, să se transforme și să își asume propriile acțiuni, gânduri și sentimente, să ierte, să creadă în puterea lumilor înalt spirituale, să respecte ierahiile nevăzute.

Pe aceștia îi ajut cu toată dăruirea!

Genoveva Salvaras