Constelații familiale și spirituale

Consultații private

O călătorie profundă către echilibrul deplin al vieții

LIVE și online

Bine ai venit!

Te invit să experimentăm împreună procesul de constelații sistemice familiale și spirituale în mod privat. Procesul este profund și de aceea el va fi însoțit și de alte tehnici care te vor ajuta să transcenzi ceea ce este problematic pentru tine.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a afla cât mai multe detalii cu privire la constelatiile familiale, descoperă metoda mea.

O simplă terapie doar pentru tine îți poate fi de folos în diferite sensuri pentru vindecarea de care ai nevoie. Poate fi dificil să creezi o conexiune cu alți participanți la o astfel de terapie, de aceea îți ofer ocazia de a experimenta terapia privată prin metoda constelațiilor familiale alături de alte metode de vindecare.

Uneori exista situații de viață pe care cu greu ți le poți explica sau reprezenta și cauți răspunsuri, cauți claritate. Există de multe ori reținerea prin care oamenii nu își permit expunerea într-un cadru de grup.

În aceste cazuri constelațiile familiale și spirituale, în cadru privat, pot fi o soluție.

Despre constelații ca metodă terapeutică

În constelații puterile sufletești subconștiențe sunt antrenate într-o mișcare profundă ce nu poate fi asemănată cu nimic altceva din ceea ce cunoaștem și care poate conduce la o înțelegere profundă a ceea ce se cere văzut și adus în echilibru (problema, simptomul, manifestarea care creează necazuri).

Constelatiile familiale pot fi descifrate în profunzime dacă alegi aceasta metoda de vindecare a familiei ca suflet! Membrii unei familii se află în strânsă legătură cu sufletul nostru. Un terapeut care abordeaza mai mult decat un psihoterapeut situatiile sufletesti, cu o experiență semnificativa în domeniu, lucrează întotdeauna în mod deschis cu fiecare client în parte.

Iubire, echilibru, apartenenta, respect, familie!
Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care le abordăm în momentul în care descoperim pe îndelete metoda constelatiilor familiale!

Ceea ce este în subconștient nu se echilibrează doar printr-o simplă conversație, fie ea și psihologică. Prin experiență surprinzătoare din constelații, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioadă de timp.

Recomand vizionarea serialului de scurt metraj Un alt sine de pe Netflix, precum și a desenului animat cu conotații spirituale, Coco.

constelatii familiale
constelatii familiale

Aceste filme ar putea ajuta la crearea unei prime impresii despre metoda constelațiilor familiale spirituale.

Constelațiile familiale sunt un fenomen spiritual și energetic, ce implică psihicul, emoțiile și fizicul. Acest fenomen este un proces ce da un impuls instantaneu de vindecare și de îmbunătățire a vieții, dincolo de timp și spațiu.

Constelațiile sistemice familiale și spirituale pot fi considerate o terapie experentiala în care puterile sufletești subconștiențe sunt antrenate într-o mișcare profundă ce nu poate fi asemănată cu nimic altceva din ceea ce cunoaștem și care poate conduce la o înțelegere profundă a ceea ce se cere văzut și adus în echilibru.

Ele se desfășoară în grup sau individual și sunt ghidate de facilitatorul de constelații. Facilitatorul este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul lui este să ghideze persoană care dorește să exploreze adâncurile ființei sale pentru ca aceasta să aibă experiență a ceea ce este greu de accesat la nivel conștient.

Ceea ce este ascuns în subconștient, face ca să se manifeste la suprafața tot felul de încercări: boli, divorturii, relații dificile, incapacitatea de a avea partener, infertilitate, lipsa de succes, casa, pace, claritate etc) , adicții, un comportament anume, pierderi (inclusiv materiale) etc.

Practic, în urma unei sesiuni de constelații, participantul primește un impuls interior care va continua să opereze la nivelul sufletului și după ce constelația s-a încheiat. Apare astfel un proces de schimbare profund, real, la nivel interior. Facilitatorul, la final, tot ce poate spune este: ” am încredere că bunul tău suflet știe cum să facă asta mai departe! „

Despre Trancedental Healing

De multe ori prin plonjările profunde în spațiul subconștient apar emoții și trăiri care sunt atinse, ating și au nevoie să fie alchimizate. Dincolo de suportul și intervenția facilitatorului-terapeut, am pregătit și o serie de exerciții de transformare a emoțiilor care se cer integrate de către client. Că facilitator de constelații familiale și coach terapeutic Genoveva este lângă tine și ceea ce este important este că că vei plecă cu ceea ce are mai mare nevoie sufletul tău, în mod poate complet nou și bun.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva Salvaras

Are peste 17 ani experiență ca explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic, hipnoterapeut, coach terapeutic și terapeut autorizat în terapii complementare și alternative.

Lucrează cu metoda constelațiilor sistemice familiale și spirituale, atât privat cât și în grup, că mod care completează căutările sufletului și vindecarea fizicului.

Este facilitator de constelații sistemice familiale în urma unei expuneri experentiale de peste 12 ani la munca de constelații. S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să exploreze acest câmp.

În urma celor peste 8 000 de ore de studii și a practică a metodelor învățate în școlile studiate, a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing Process.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat un mic health retreat în apropierea Iașului numit Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și coordonează diferite evenimente ritualice de vindecare, evenimente spirituale și transformaționale.

Pregătirea pentru o consultație de constelații

Pregătirea necesară este minimală, cea la nivel sufletesc, în sensul acela în care îți asculți sufletul și dacă el te cheamă, vino la o primă ședință. Orice alte feluri de pregătiri nu ajuta semnificativ. Vei primi ghidare și sprijin pe tot parcursul și susținere, ulterior, dacă alegi asta.

Cum au loc constelațiile individuale

 • Are loc întâlnirea și interviul inițial asupra problematicii.
 • Facilitatorul răspunde la toate întrebările asupra metodei.
 • Se setează câteva acorduri (confidențialitatea, gestionare emoții, etc).
 • Se lucrează cu păpuși terapeutice și/sau obiecte cu destinație terapeutică sau prin intermediul facilitatorului, care accesează planurile subconștiențe, cu acordul clientului.
 • Se parcurge procesul de explorare și eventual de reașezare.
 • Se conștientizează darurile de vindecare sau înțelegere.
 • După această experiență care pare magică, viața merge mai departe, într-o cu totul altă energie.
 • Clientul primește recomandări pe mai departe.

Sufletul clientului este cel care va conduce toată constelația, iar facilitatorul va sprijini.

Ce feluri de dezechilibre se abordează

Abordăm împreună:

 • situații de viață dificile,
 • stări interioare greu de înțeles și gestionat,
 • imagini interioare dureroase de natura traumatică,
 • situații dezechilibrate de sănătate,
 • dificultăți în relații (cu părinții, copiii, partenerii de viață sau afaceri etc)
 • situații în care trebuie să se ia o decizie majoră și este nevoie de claritate,
 • căutarea de sine
 • negasirea locului în viață etc.
 • dificultăți spirituale etc

Acolo unde nici o carte, un curs, o altă metoda terapeutică, religia sau psihoterapia, nu au putut face prea mult, constelațiile aduc o transformare profundă.

Metoda constelațiilor familiale poate fi considerată o metoda ideală pentru toți membrii familiei tale!

Așadar, daca ai nevoie de o viață lină, echilibrată și de vindecarea destinului, optează pentru metoda aceasta!

Constelații familiale – Metoda aceasta aduce o mulțime de beneficii importante pe care nu ai cum să le treci cu vederea.

Membrii unei familii ar trebui să descopere constelațiile tuturor celor dragi!

Uneori pot fi doar scanări în subconștient cu privire la ceea ce ar putea ajuta o anumită decizie de viață.

Importanța puterii inconștientului familiei de origine

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și poverile ce le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci este posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

După o sesiune privată

Oricine a participat la o ședință de constelații nu mai este niciodată același om. Poate fi pentru suflet ceva atât de puternic în sens vindecător, încât simți că ai fost luat dintr-un loc și ai ajuns deodată în altul, complet diferit, și care îți oferă o cu totul altă viziune asupra propriei persoane, a interconectării cu energiile și cauzele transgenerationale sau alte planuri și memorii.

Impulsul vindecător primit prin constelații și transcedental healing continuă să alimenteze parcursul de transformare interioară cu mult după ce sesiunea propriu-zisă a avut loc.

Bert Hellinger ne oferă o mulțime de informații cu privire la metoda constelațiilor familiale! 

Mulți oameni, dar nu toți, au relatat că după ce și-au evocat familia într-o constelație au apărut schimbări vindecătoare direct legate de tema lucrată în constelație, nu doar pentru ei, ci și pentru alți membri ai familie.

Vrei să afli mai multe detalii despre aceste constelatii familiale? Lucrează cu un profesionist care îți poate oferi o mână de ajutor la momentul potrivit!

De-a lungul vieții, oamenii încearcă să descopere diverse metode prin care își pot îmbunătăți calitatea vieții. Astfel de metode pot fi la îndemâna ta dacă vrei sa îți descoperi destinul, de aceea este indicat să iei legătura cu terapeutul holistic cu competențe multidisciplinare in sănătatea umană, Genoveva Salvaras.

Te pot ajuta să ajungi la o înțelepciune mai mult decat intelectuală, la care ai visat mereu.

Nu ai viața pe care ți-o dorești și simți că este loc de o schimbare majoră? Dacă răspunsul tău este unul afirmativ, îndrăznește să lași loc schimbării să își facă loc în destinul tău.

Problemele familiale pot fi înțelese mai ușor atunci când ai la îndemână posibilitatea de a apela la un profesionist.

Tocmai de aceea, sfatul meu este să începi să te descoperi cu adevărat și să nu mai lași nimic să îți stea în cale, deoarece aceasta este cea mai bună variantă de a avea rezultatele mult visate!

Alții că au găsit în oceanul infinit de conștiința o putere care nu credeau că există. În felul acesta oamenii pot experimenta iubirea și pacea care le căuta de atâta timp

Programare

Pentru programarea unei ședințe completați formularul sau contactați-o pe Genoveva prin mesaj whatsapp la 0726580568.

Te astept cu sufletul deschis !

Genoveva Salvaras