terapeut holistic

Bine ai venit în casa sufletului meu!

Dacă ai ajuns pe acest site este o „întâmplare” fericită și cum nici un fulg de nea nu cade întâmplător în acest univers, înseamnă că și tu faci parte din povestea mea.
M-aș bucura să avem parte de sincronicități minunate și să ne întâlnim într-o bună zi.
Povestea mea este însăși Viața mea, iar Viața mea este cel mai mare Învățător al meu.

Sunt OM,Terapeut Holistic autorizat în terapii complementare și alternative, Facilitator de constelații familiale spirituale și ritualice, Healer, Coach Terapeutic, Explorator și influencer al conștiinței umane, Cercetător al fenomenelor sufletului, scriitor.

Terapia holistică abordează multidisciplinar și integrativ ființa umană din punct de vedere fizic, energetic, emoțional, psihic și spiritual.

Am inovat în urma celor peste 50 de ani de experiență de viață și peste 17 ani de studiu, metodele terapeutice Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing Process.

Află cât mai multe detalii despre avantajele terapiilor holistice!

La întruparea mea pe pământ am primit multe daruri. Unul dintre daruri este de a fi o inspirație vie și o inițiatoare pentru tămăduirea și evoluția oamenilor.

Ambele mele bunici și strabunicile mele lucrau cu plantele, descântecele, rugăciunea și vindecau în jurul lor. În alte vieți am fost vindecătoare în Rusia și Peru, am fost și împărăteasa și luptătoare. Despre toate astea am început abia în jurul vârstei de 40 de ani să îmi amintesc prin regresie hipnotică sau în anumite stări modificate de conștiință. Despre puterile și rolul meu am început să îmi amintesc după multă învățătură și practică.

Toate rolurile din alte vieți sau rolurile străbunelor mele, poate părea că nu înseamnă nimic. Însă ele înseamnă foarte mult pentru că m-au condus aici unde sunt astăzi .

Datorită lor astăzi onorez munca de terapeut holistic, healer și coach terapeutic.

Terapii holistice

Abordarea holistica este ideala pentru toți cei care au nevoie de terapii pentru vindecarea diferitelor probleme!

Terapii precum bioterapia, bioenergosugestia, constelatiile familiale, EFT, Hipnoza, Fitoaromaterapia sau alte metode naturale de terapie sau medicină complementara!

A fost odată ca niciodată...

Până la 35 de ani am trecut prin multe dintre greșelile umane, purtată de valurile tinerețîi și de „soarta”.
În anul 2004 viața mi-a arătat cum este să pierzi absolut totul. Încălcasem multe dintre legile divine și o parte dintre cele naturale.
Singurele lucruri și cele mai de preț pecare mi le-a lăsat Dumnezeu atunci , au fost viața și sănătatea – că tărâmuri pe care eu să continui să explorez, să mă descopăr, să mă reordonez interior și apoi, ca o consecință firească, să împlinesc cea mai nobilă misiune din lume: ghidarea sufletelor spre lumină și vindecare.

Dumnezeu avea un plan cu mine…

M-am ridicat din genunchi, cu ochii spre CER, am cerut ghidare pentru ca să-mi găsesc calea mea.
Și așa a început minunatul drum al autoșlefuirii și autodesăvârșirii mele pe calea de OM și Healer, un om care acum îi ajută pe alții să se reabiliteze și să se slefuiască din punct de vedere psihic, emoțional și spiritual.

terapeut holistic constelatii familiale
terapeut holistic

Drumul a fost greu, aproape ca un purgatoriu.

Frumos l-am văzut mai târziu.
Am început să caut locuri și oameni, școli, căi și metode, ca să mă vindec. Căutam ghidare în mine și înafară.

Am fost voluntară și practicantă dedicată pe lângă maeștri și vindecători, profesori și învățători, ani mulți la rând!

Plăteam de multe ori cu timpul și abilitățile mele organizatorice, pentru că nu aveam bani, ca să primesc învățătură, inițieri, să practic, să mă vindec și să mă șlefuiesc.

Și drumul se așternea lung și interesant înaintea mea.

Într-o zi poate voi scrie mai multe despre mine, pentru că povestea mea este demnă de un roman. Astăzi încă se mai scrie în Cartea Vieții mele cu cerneală aurie luminoasă a Cerului.

Acum sunt o femeie plină de sănătate și echilibru la toate nivelele.

Și sunt fericită să le arăt oamenilor calea spre cunoaștere și regăsire de sine, tămăduire, reechilibrare, autoîmputernicire și primire, cu glorie, a tuturor resurselor interioare și a darurilor vieții.

Povestea mea merge mai departe!

terapeut holistic

Acum scriu și file de poveste în cărțile sufletelor celor care se caută pe sine, alături de mine.

Stau într-un loc de poveste, într-o căsuță mică, de lemn, minunată, am lângă mine un soț minunat și fac cea mai minunată muncă din lume: muncă cu sufletul, spiritul și psihicul omului!

Dumnezeu a mai sădit în mine, la facerea mea, și alte talente pe care le onorez ori de câte ori vreau să mă exprim pe mine în acesta lume: pictez, scriu scrieri vindecătoare și versuri, bat toaca, bat toba și cânt, adun plante și fac leacuri.

Îmi plac mugurii și tot ceea ce creează viață.
Îmi place să fac din gătit o artă alchimică.
Iubesc alchimia care produce schimbări ale manifestării ecologice a naturii și oamenilor așa cum este știința plasmatică.
Meditez.
Iubesc copii. Am o fiică, Maria, o dovadă a nemuririi mele.

Medicina ține inclusiv de terapii diverse, tratamente care pot face bine organismului nostru!

Aceasta este povestea mea.
Dacă ar fi să o rescriu, ar fi exact așa cum a fost!

Genoveva Salvaras