Ai nevoie de terapie holistică atunci când:

 • … ai manifestări, dureri, indispoziții, dezechilibre acute sau cronice,  la nivel fizic, emoțional , mental, energetic sau spiritual datorită cărora cauți soluții alternative și răspunsuri pe care nu le-ai găsit nici la medic, nici într-o carte, nici la cursuri, nici la prieteni, nici la preot sau în altă parte;
 • …ai situații de viață complicate;
 • … ai probleme în relația cu părinții, cu partenerul de viață, cu copiii, cu munca, cu banii, cu sănătatea, cu firma etc  și asta  îți consumă psihicul, emoțiile, încrederea în sine,  puterea personală, resursele etc.;
 • … cauți răspunsuri sau rezolvări ale unor boli sau dezechilibre emoționale sau psihosomatice;
 • … nu îți mai regăseșți puterea interioară și nu te regăseșți pe ține;
 • … ai situații de viață repetitive dificile și inexplicabile  în relația cu sine, cu familia, cu ceilalți, cu lumea sau cu Dumnezeu;
 • … simți că s-a umplut paharul sau ai ajuns la o limită dincolo de care nu mai poți înainta singur;
 • …ai făcut mai multe încercări de a te redresa singur pe diferite căi, însă fără rezultate sau progrese,
 • … nu mai găseșți drumul  drept sau nu ești sigur că ești pe drumul cel bun;
 • … simți un gol în interior ca și cum ar lipsi ceva în adâncul tău;
 • … cauți ghidare spirituală;
 • …  vrei să te cunoști profund pe tine și să găseșți acel drum, cu acele răspunsuri și stări,  prin care să te simți împăcât, liniștit și împlinit;
 • … cauți călăuzire pentru antrenarea puterilor latente din tine, accesarea intuiției , antrenarea anumitor puteri parapsihologice sau practici energetice;
 • … cauți un mentor, un maestru potrivit ție sau un ghid de viață;
 • … cauți un terapeut cu care să abordezi problemele sufleteșți.
 • … cauți un mediator nejuridic și cu o viziune holistică a vieții.

E important să găseșți exact acel om specializat care este cel mai potrivit pentru tine. NU este important să găseșți  cel mai bun terapeut, cum la fel este important este NU să găsești nu cel mai bun preot, medic, profesor… ci cel mai potrivit pentru tine.


A alege un terapeut este un îndemn interior.
Alteori este o decizie mentală. Alteori este o nevoie stringentă.
Iar uneori este o recomandare a cuiva în care ai încredere.

Există multe laturi și profunzimi ale ființei pe care nici medicina clasică și nici psihoterapia clasică nu le abordează în mod integrat (câmpurile energetice, predispozițiile native, stilul de viață , nutriția, respirația, biogenetica, epigenetica, transgenealogia, energetică locului de trai și munca, magnetismul și electromagnetismul, influențele  karmice, influențele psihoenergoinformationale , etc)

Medicul este specializat preponderent pe partea fizică și doar pe un anumit segment al ființei umane. Foarte demult , medicii aveau o pregătire holistică , aveau alte valori și alt nivel  de responsabiltate în societate. Medicii din vechime, în China, erau recompensați după cât de sănătoși erau oamenii din comunitatea de care erau responsabili și nu după câte vizite le-au făcut pacienții  sau câte tratamente au prescris. Ei aveau cunoștințe extinse și o înțelegere holistică asupra fenomenelor de boală, a fenomenelor psihice, a laturilor spirituale care sunt în strînsă legătură cu laturile fizice ale vieții.

Tu ești o ființă complexă și unică. Nu poți fi tratat după statistici sau doar după simptome. Nu de puține ori o problema psihologică (depresie, anxietate,  etc) este rezultatul unui sistem digestiv cu disfuncții sau a unor grave erori de nutriție. Așa cum și o problema fiziologică ( constipație, sângerare, insomnie etc) poate fi rezultatul unor disfuncții psiho-emoționale sau spirituale.

Există mulți medici extraordinari care, după ce și-au investit atât de multe resurse în studiile lor și în practică medicală, au început să conștientizeze că ceea ce au fost învățați este  uneori insuficient și  de multe ori și nu își mai pot ajuta pacienții .
Din fericire din ce în ce mai mulți oameni din medicină alopată se îndreaptă către medicină spirituală și holistică și își întregesc studiile.

Terapeutul  holistic, prin misiunea lui asumată, abordează multidisciplinar și integrativ ființa  umană: fizic, energetic, emoțional, psihic și spiritual.

Dar subliniez, vizita la terapeutul holistic nu exclude și nu înlocuiește  vizita la medic , preot, psihiatru , atunci când situația o cere.

În general nu există  prea multe aspecte care să creeze incompatibilitate între metodele holistice și tratamentele medicale care urmăresc rezolvarea aceleeasi situații de sănătate. Medicul și terapeutul holistic abordează laturile ființei umane în mod diferit. Medicul și terapeutul hoslistic nu se exclud, ci se completează pentru  obținerea stării de armonie și însănătoșire a  pacientului.
Ar fi minunat ca să se îndatineze o colaborare între subiecți, medici, terapeuți și preoți.

Există totuși  situații în care terapeutul Genoveva poate să refuze să lucreze cu o anumită persoană, cum ar fi, de exemplu,  în situația în care  se administrează un tratament psihiatric  medicamentos care  modifică sau alterează dramatic starea de conștiințaExistă multe situații în care Genoveva solicită  încă de la început analize medicale, diagnostice medicale sau chiar ea însăși recomandă vizita la medic. Anumite investigații , analize medicale sau diagnosticări, ce ar aduce claritate asupra afecțiunii sau bolii, nu se pot efectua în  cabinetul  terapeutului holistic.

Vei ști deoarece vei avea multe semnale, uneori chiar înaintea primei vizite, alteori după prima vizită sau după primele vizite. Ai încredere în propria ta intuiție că vei desluși, vei simți și vei discerne informația primită și pur și simplu vei primi răspunsul în interior.

Eșți invitat să parcurgi informațiile Despre din acest site. Acolo poți găși suficiente informații despre Genoveva. Aruncă un ochi și pe Povestea mea, Metodele și tehnicile terapeutice pecare le folosesc, Misiunea mea, Ce subiecte și afecte abordez sau Ce mărturisesc alții despre mine. Asta poate să te ajute să iei decizia potrivită pentru tine.
Amintește–ți însă să îți asculți și sufletul, nu doar mintea.

Numărul de ședințe depinde de situația de rezolvat, de deschiderea ta personală, de permisiunea propriului tău câmp de conștiința și de permisiunea divinului.
Odată începută călătoria vei șți când este suficient. Genoveva este aici ca să te însoțească în călătoria ta.

Confidențialitatea ședințelor este o condiție sine-qua-non .
Ea îți este respectată 100 %. De multe ori sunt situații în care oamenii reușesc în sfârșit să-și deschidă sufletul în prezența Genovevei așa cum poate nu au făcut-o niciodată, nici la duhovnic, nici în față vreunui prieten bun sau , câteodată, nici față de ei înșiși.

Adevărul vindecă atunci când este descoperit, exprimat și primit cu iubire.

Uneori știi că ești grav afectat pentru că asta se manifestă foarte puternic prin efecte neplăcute și nedorite în corpul tău sau în viață ta. Alteori nu doare foarte tare, dar știi că acolo există ceva ce stă gata  să se manifeste la un moment dat. Alteori ai impresia că ești în regulă așa cum ești, însă cei din jur îți dau periodic sau permanent semnale că ceva nu este în regulă cu tine.

De dorit ar fi să mergi pe principiul de a curăța subconștientul și de a preveni posibilele neplăceri (mulți denumesc asta „dezvoltare personală”). Dar dacă lucrurile stau mai rău decât ți-ai dori, atunci se pare că lucrul asupra problemei care te doare nu mai poate fi amânat.

Însă ceea ce este sigur e că problema de rezolvat, de cele mai multe ori, este foarte greu , dacă nu cumva chiar imposibil, să fie rezolvată de la același nivel de conștiința care a creat-o. Adică este greu să te „tratezi” singur.

Din experiență proprie Genoveva a înțeles că a citi o carte sau a practica după ureche, fără îndrumare experimentată și fără învățarea experentială proprie , este de multe ori, în cel mai fericit caz, un timp folosit în mod distractiv sau un exercițiu mental.

Fără a ști cine ești, de unde vii, ce bagaj karmic ai, ce încărcătură de destin de pe linia trangenerationala porți în tine, la ce influențe asupra cărora nu ai controlul ai fost și ești supus,  unde vrei să ajungi și cum, se poate spune că ești pe un drum sortit consumului  de timp și energie . Câteodată te poate costa propria viață, propria sănătate, propria fericire.
La un moment dat viață îți cere să îți dai seama.
Niciodată nu este prea târziu.

Genoveva a  lucrat cu sute de persoane de diferite vârste (de la 10 la 80 de ani) sau profesii diferite (psihologi, medici, economișți, manageri, sportivi,funcționari, It-ișți, călugări,  avocați etc). Nu se poate spune că acești oameni nu citiseră cărți sau nu primiseră sfaturi.
Și totuși..

Desigur. Să spunem că doreșți să experimentezi sau să rezolvi ceva cu ajutorul metodei  Călătoria. Cu o oarecare pregătire prealabilă în care te ghidez , se poate. Sau că dorești să ai parte de o ședința de Hipnoză. De asemenea , cu o oarecare pregătire prealabilă pe care o facem împreună , se poate. Sau că dorești să eliberezi emoții cu ajutorul EFT. Aici se poate fără prea multă pregătire prealabilă. La fel și în cazul unei ședințe de Terapia părților sau Bioenergie sau Theta Healing sau Psihoenergoreabilitare sau Psihonutritia  sau Constelații Familiale.

De fiecare dată Genoveva va lua în considerare istoricul personal (anamaneza) , scopul pentru care dorești o anumită metodă, precum și deschiderea ta personală, nevoile și preferințele tale. Vei opta sub ghidarea Genovevei ceea ce ți se potrivește cel mai bine, având în vedere obținerea rezultatului optim.

La fel de liber poți refuza o anumită tehnică sau practică dacă tu consideri că nu este compatibilă cu credințele sau valorile tale personale. De multe ori însă omului îi este frică de necunoscut sau cunoaște niște povești eronate despre metodele alternative de terapie holistică.

De obicei, o ședința durează 1,5 ore. În anumite cazuri poate ajunge și la 2 ore, cum alteori poate dura mai puțin de 1,5 ore.

De multe ori , intenția de a renunța la o boală sau la o problemă este doar la nivel conștient, pe când la  nivel subconștient lucrurile pot sta cu totul diferit. Din fericire acest aspect poate fi decodificat cu ușurință încă de la prima ședința.

Se lucrează cu subconștientul de cele mai multe ori . Conștientizarea este importantă. Însă conștientul deține doar 3-5% din totalul conștiinței umane.
Restul de 95-97 % este deținut de subconștient.

De aceea sugestia pozitivă, sfaturile primite aleator, aflarea unor informațîi dintr-o carte sau de pe net nu par a fi  de cel mai  mare ajutor.

Fiecare om are ritmul său, sistemul său de protecție psihică, tiparele sale mentale și emoționale, sistemul propriu de credințe. Este posibil să fi trecut prin experiențe care, datorită sincerității , te-au făcut să suferi iar. Sau să îți fie  foarte teamă că vei fi catalogat, respins, judecat, criticat.

Cu Genoveva vei putea să te exprimi în ritmul tău și în felul tău.
A sta față în față cu umbrele, durerile și traumele tale, cere uneori  timp și spațiu, un ascultător blînd și un loc frumos și cald, așa cum este Svarga Loka Health Retreat,  unde te vei simți bine primit și în siguranță.

Că terapeut și coach , dar mai presus de toate că OM, Genoveva este aici ca să te asculte, să te ajute, să te sprijine și să te ghideze pentru  a găsi calea către propria putere și maximum de potențial.

Și energia locului te va ajuta și ea mult : un loc cald, sigur, ca la o cabană la munte sau chiar undeva la bunica la țară, într-o atmosferă rustică, cu arome liniștitoare, cu o muzică plăcută de relaxare în surdină, într-o canapea comodă și protectoare ca în brațele cuiva drag. Aici totul  este mai ușor.

Toate câmpurile electromagnetice care de obicei invadează spațiul personal și de lucru al majoritățîi oamenilor,  sunt inexistente în cabinetul Svarga Loka  și ai în jur multă protecție psihică și energetică.

Dacă eșți pregătit cu adevărat să renunți la problema ta, nu doar la nivel conștient, ci și la nivel subconștient, iar mai apoi  să extragi învățămintele din ea, șansele de rezolvare sunt  foarte mari. De asemenea mai contează să existe acordul divin.

 Vei ajunge ușor la Genoveva  dacă ea este cea prin care să-ți găseșți rezolvarea și îți este permis să ajungi.
Doar curățând  trecutul,  fiind responsabil 100 % de prezent și reprogramand viitorul, șansele tale sunt extraordinare și rezultatele durabile.

O ședința se desfășoară în mod simplu și natural . Genoveva ascultă povestea ta (în limbaj specific se numește anamneză) și primește informațîi despre ceea ce ai nevoie la fiecare pas. Ea se lasă ghidată de propriul tău suflet, dar și de experiența, cunoașterea și sufletul său.

Tehnicile sunt doar instrumente care participa și îți dau acces la ceea ce ai de reașezat, de reglat și tămăduit.

Fiecare ședința este diferită și poți  accesa împreună cu Genoveva tehnici și metode care să ți se potrivească exact cu ceea ce ai nevoie: conștientizare,  trezire, tămăduire,  liniștire , armonizare, împăcare, reprogramare, împuternicire.

Vei primi îndrumare sau sugestii  sub formă de scheme terapeutice, practici energetice, spirituale, exerciții, anumite ajustări în stilul de viață.
Ai la dispoziție, înafara de ședințele de coaching terapeutic sau terapie holistică, și instrumente terapeutice pentru acasă.

Unii spun că responsabilitatea este 100 % a receptorului terapiei.
Alții  spun că terapeutul este responsabil 100 % de succesul terapeutic.
Sau că voia divină este totul.
EU CRED că fiecare este responsabil 100 % de ceea ce aduce în spațiul terapiei.

Genoveva, terapeutul, vine cu 100 % asumare că va face tot ce poate și știe mai bine, în mod integrat și ecologic, că să te susțină și ajute în atingerea scopului tău de reabilitare, vindecare sau ce îți dorești. La fel și tu,  ar fi de dorit să vii cu asumarea 100 % că vei face tot ceea ce ține de tine ca receptor al terapiilor sau coachingului  în lucrul cu sine, așa cum ești ghidat. Este de dorit să fim conștienți și de faptul că există mai presus de noi instanțele superioare, divinitatea, câmpurile de conștiința și vibrationale care fac posibil rezultatul dorit.

Deci ACTUL TERAPEUTIC  este o alianța a conștiintelor, cunoștințelor, practicilor și influențelor subtile  dintre Terapeut (coach) – Subiect (receptor) – Divinitate.

Ședințele îți recomand să le faci la cabinet.
Însăși călătoria până aici, la Svarga Loka Health Retreat, la doar câțiva km de Iași, va fi un itinerar plăcut pentru tine, datorită frumuseții locurilor și angrenarii în călătoria spre tine. Dar în anumite condiții, care țin de distanță fizică (locuiești în alt oraș sau în altă țară), ori de condițiile fizice restricționate (o anumită bola , imposibilitatea de a părăsi domiciliul etc.) atunci ședințele se pot desfășura la fel de eficient și on line.

Vizitează secțiunea Ce mărturisesc alțiiDacă nu cunoșți pe cineva care deja a lucrat terapeutic sau coaching cu Genoveva, este cea mai simplă cale. Vei simți din energia fiecărei mărturii  ceea ce au primit oamenii de-a lungul călătoriei lor terapeutice în care Genoveva i-a însoțit, i-a ghidat, i-a sfătuit sau a contribuit la tămăduirea lor .

De fapt problema este percepția fiecăruia, iar lucrul interior este individual.
În problemele de cuplu, mai întâi este de folos să lucreze fiecare cu sine, iar apoi cei doi pot lucra  împreună cu terapeutul. Însă au fost situațîi în terapia pentru cuplu  a început cu medierea terapeutică și a continuat cu lucrul individual. Așa cum este femeia construită de la natură, ea  are o receptivitate emoțională mare, iar bărbatul are o receptivitate mentală mare. Fiecare va  găsi soluții în felul în care este construit, dar va învața să traducă și să se angajeze în felul de comportament sănătos și conectiv cu celălalt.

Oricare dintre cei doi parteneri își face lucrarea sa interioară și își vindecă rănile și bagajele sale transgenerationale sau karmice,  ajută la îmbunătățirea dinamicii în cuplu.

O abordare înțeleaptă și cu rezultate de-a dreptul spectaculoase de multe ori, înseamnă că părintele (părințîi) să lucreze cu sine, indiferent dacă problema copilului este de natură fizică, comportamentală sau de oricare natură.

Și când spun copil, nu are relevanță vârstă copilului. O dată  ,o mamă a venit la Genoveva  pentru că fiul ei  care avea probleme cu alcoolul. Fiul ei avea 30 de ani. Și după o perioada de lucru cu sine a mamei,  problema acestui „copil” s-a atenuat foarte mult. Sau o mamă care a venit când fiica ei care avea accese de furie și revoltă permanentă. Fata avea 14 ani. După o vreme, după ce mama și tatăl au  lucrat cu ei,  copila ei a devenit alta, toți se mirau de schimbarea radicală , în bine, a fetei. Sau o mamă a venit cu fetița ei de 5 ani care avea enurezis. Și după o vreme când mama a urmat ședințe terapeutice,  totul s-a rezolvat „ca de la sine” la copila.

Un ritual sau un rit terapeutic este o formă de terapie care se desfășoară într-un cadru sacralizat, pregătit  special pentru lucrul cu energeticul și spiritualul.

Ritualul terapeutic  nu are nimic de-a face cu vreo religie sau cu ceva împotriva vreunei religii. El îmbracă o formă transpersonală și poate  avea elemente din diferite arii și școli spirituale, ținând cont  și de  credințele și convingerile participantului, însă esența unui ritual  este de a aduce omul în comuniune profundă cu propriul sau suflet, cu destinul sau, în prezența unui câmp de conștiința extins (câmp de conștiința al familiei sale de origine, câmpul de conștiința al naturii, câmpul de conștiința al divinului) ,  de la care participantul  primește ajutor).

Ritualul, în formele practicate de Genoveva, lasă întotdeauna o amprenta profund transformatoare în sufletul participanților.

Înafara de ceea ce vei accesa în timpul ședințelor private sau a workshopurilor terapeutice și transformationale, prin expunerea la anumite stări de conștiința și practicarea anumitor tehnici ghidate, poți avea și propriile tale instrumente terapeutice.
Ele sunt în formă scrisă sau înregistrată. Unele pot fi personalizate. Vezi secțiunea instrumente terapeutice pentru acasă și astfel vei putea înțelege mai bine ce reprezintă fiecare instrument în parte și cum să îl folosești.

Da, poți folosi anumite instrumente terapeutice pentru acasă în mod separat de ședințe.
Ele sunt vindecătoare și transformatoare prin ele înșele.
De exemplu unele instrumente psihologice pot fi folosite și de copii, cum ar fi Hypnotransmision. Sau de exemplu Numerograma personală care este un raport de cca 80 de pagini despre o persoană, cunoscând doar dată și locul nașterii sale.
Sau transformarea în profunzime a unei stări emoționale sau stări de sănătate anume prin Meditații și Psihoinductii.

Programarea se face în avans cu 7-10 zile, dacă nu este o situație de urgentă.
Programează-te acum prin FORMULAR DE PROGRAMARE TERAPEUTICĂ sau prin Whats App mobile la numărul 0726580568.