Constelații familiale și spirituale

Consultații private

O călătorie profundă către echilibrul deplin al vieții

LIVE și online

Bine ai venit!

Te invit să experimentăm împreună procesul de constelații sistemice familiale și spirituale în mod privat. Procesul este profund și de aceea el va fi însoțit și de alte tehnici care te vor ajuta să transcenzi ceea ce este problematic pentru tine.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a afla cât mai multe detalii cu privire la constelatiile familiale, descoperă metoda mea.

O simplă terapie doar pentru tine îți poate fi de folos în diferite sensuri pentru vindecarea de care ai nevoie. Poate fi dificil să creezi o conexiune cu alți participanți la o astfel de terapie, de aceea îți ofer ocazia de a experimenta terapia privată prin metoda constelațiilor familiale alături de alte metode de vindecare.

Uneori exista situații de viață pe care cu greu ți le poți explica sau reprezenta și cauți răspunsuri, cauți claritate. Există de multe ori reținerea prin care oamenii nu își permit expunerea într-un cadru de grup.

În aceste cazuri constelațiile familiale și spirituale, în cadru privat, pot fi o soluție.

Despre constelații ca metodă terapeutică

În constelații puterile sufletești subconștiențe sunt antrenate într-o mișcare profundă ce nu poate fi asemănată cu nimic altceva din ceea ce cunoaștem și care poate conduce la o înțelegere profundă a ceea ce se cere văzut și adus în echilibru (problema, simptomul, manifestarea care creează necazuri).

Constelatiile familiale pot fi descifrate în profunzime dacă alegi aceasta metoda de vindecare a familiei ca suflet! Membrii unei familii se află în strânsă legătură cu sufletul nostru. Un terapeut care abordeaza mai mult decat un psihoterapeut situatiile sufletesti, cu o experiență semnificativa în domeniu, lucrează întotdeauna în mod deschis cu fiecare client în parte.

Iubire, echilibru, apartenenta, respect, familie!
Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care le abordăm în momentul în care descoperim pe îndelete metoda constelatiilor familiale!

Ceea ce este în subconștient nu se echilibrează doar printr-o simplă conversație, fie ea și psihologică. Prin experiență surprinzătoare din constelații, rezultatele pot fi atribuite miracolului, uneori imediat, alteori după o perioadă de timp.

Recomand vizionarea serialului de scurt metraj Un alt sine de pe Netflix, precum și a desenului animat cu conotații spirituale, Coco.

constelatii familiale
constelatii familiale

Aceste filme ar putea ajuta la crearea unei prime impresii despre metoda constelațiilor familiale spirituale.

Constelațiile familiale sunt un fenomen spiritual și energetic, ce implică psihicul, emoțiile și fizicul. Acest fenomen este un proces ce da un impuls instantaneu de vindecare și de îmbunătățire a vieții, dincolo de timp și spațiu.

Constelațiile sistemice familiale și spirituale pot fi considerate o terapie experentiala în care puterile sufletești subconștiențe sunt antrenate într-o mișcare profundă ce nu poate fi asemănată cu nimic altceva din ceea ce cunoaștem și care poate conduce la o înțelegere profundă a ceea ce se cere văzut și adus în echilibru.

Ele se desfășoară în grup sau individual și sunt ghidate de facilitatorul de constelații. Facilitatorul este cineva între psihoterapeut și șaman, iar rolul lui este să ghideze persoană care dorește să exploreze adâncurile ființei sale pentru ca aceasta să aibă experiență a ceea ce este greu de accesat la nivel conștient.

Ceea ce este ascuns în subconștient, face ca să se manifeste la suprafața tot felul de încercări: boli, divorturii, relații dificile, incapacitatea de a avea partener, infertilitate, lipsa de succes, casa, pace, claritate etc) , adicții, un comportament anume, pierderi (inclusiv materiale) etc.

Practic, în urma unei sesiuni de constelații, participantul primește un impuls interior care va continua să opereze la nivelul sufletului și după ce constelația s-a încheiat. Apare astfel un proces de schimbare profund, real, la nivel interior. Facilitatorul, la final, tot ce poate spune este: ” am încredere că bunul tău suflet știe cum să facă asta mai departe! „

Despre Trancedental Healing

De multe ori prin plonjările profunde în spațiul subconștient apar emoții și trăiri care sunt atinse, ating și au nevoie să fie alchimizate. Dincolo de suportul și intervenția facilitatorului-terapeut, am pregătit și o serie de exerciții de transformare a emoțiilor care se cer integrate de către client. Că facilitator de constelații familiale și coach terapeutic Genoveva este lângă tine și ceea ce este important este că că vei plecă cu ceea ce are mai mare nevoie sufletul tău, în mod poate complet nou și bun.

terapeut holistic constelatii familiale

Despre Genoveva Salvaras

Are peste 17 ani experiență ca explorator al conștiinței umane, healer, terapeut holistic, hipnoterapeut, coach terapeutic și terapeut autorizat în terapii complementare și alternative.

Lucrează cu metoda constelațiilor sistemice familiale și spirituale, atât privat cât și în grup, că mod care completează căutările sufletului și vindecarea fizicului.

Este facilitator de constelații sistemice familiale în urma unei expuneri experentiale de peste 12 ani la munca de constelații. S-a format pe parcursul a 3 ani dedicați studiului acestei metode profunde și continuă să exploreze acest câmp.

În urma celor peste 8 000 de ore de studii și a practică a metodelor învățate în școlile studiate, a fost inspirată, a creat și pus la punct 3 metode terapeutice inovatoare: Hypnotransmission, Fenomenopoeme și Transcedental Healing Process.

A coordonat conferințe și seminarii în domeniile psihologiei, spiritualității și parapsihologiei timp de 10 ani. A fondat un mic health retreat în apropierea Iașului numit Svarga Loka Health Retreat, unde, în prezent, acordă consultații individuale și coordonează diferite evenimente ritualice de vindecare, evenimente spirituale și transformaționale.

Pregătirea pentru o consultație de constelații

Pregătirea necesară este minimală, cea la nivel sufletesc, în sensul acela în care îți asculți sufletul și dacă el te cheamă, vino la o primă ședință. Orice alte feluri de pregătiri nu ajuta semnificativ. Vei primi ghidare și sprijin pe tot parcursul și susținere, ulterior, dacă alegi asta.

Cum au loc constelațiile individuale

 • Are loc întâlnirea și interviul inițial asupra problematicii.
 • Facilitatorul răspunde la toate întrebările asupra metodei.
 • Se setează câteva acorduri (confidențialitatea, gestionare emoții, etc).
 • Se lucrează cu păpuși terapeutice și/sau obiecte cu destinație terapeutică sau prin intermediul facilitatorului, care accesează planurile subconștiențe, cu acordul clientului.
 • Se parcurge procesul de explorare și eventual de reașezare.
 • Se conștientizează darurile de vindecare sau înțelegere.
 • După această experiență care pare magică, viața merge mai departe, într-o cu totul altă energie.
 • Clientul primește recomandări pe mai departe.

Sufletul clientului este cel care va conduce toată constelația, iar facilitatorul va sprijini.

Ce feluri de dezechilibre se abordează

Abordăm împreună:

 • situații de viață dificile,
 • stări interioare greu de înțeles și gestionat,
 • imagini interioare dureroase de natura traumatică,
 • situații dezechilibrate de sănătate,
 • dificultăți în relații (cu părinții, copiii, partenerii de viață sau afaceri etc)
 • situații în care trebuie să se ia o decizie majoră și este nevoie de claritate,
 • căutarea de sine
 • negasirea locului în viață etc.
 • dificultăți spirituale etc

Acolo unde nici o carte, un curs, o altă metoda terapeutică, religia sau psihoterapia, nu au putut face prea mult, constelațiile aduc o transformare profundă.

Metoda constelațiilor familiale poate fi considerată o metoda ideală pentru toți membrii familiei tale!

Așadar, daca ai nevoie de o viață lină, echilibrată și de vindecarea destinului, optează pentru metoda aceasta!

Constelații familiale – Metoda aceasta aduce o mulțime de beneficii importante pe care nu ai cum să le treci cu vederea.

Membrii unei familii ar trebui să descopere constelațiile tuturor celor dragi!

Uneori pot fi doar scanări în subconștient cu privire la ceea ce ar putea ajuta o anumită decizie de viață.

Importanța puterii inconștientului familiei de origine

Cu cât înțelegem la nivel sufletesc bazele și rădăcinile noastre, cu cât eliberăm durerile și poverile ce le purtăm inconștient, cu atât facem loc evoluției reale. Până atunci este posibil să facem doar ocoluri mari și iluzorii.

După o sesiune privată

Oricine a participat la o ședință de constelații nu mai este niciodată același om. Poate fi pentru suflet ceva atât de puternic în sens vindecător, încât simți că ai fost luat dintr-un loc și ai ajuns deodată în altul, complet diferit, și care îți oferă o cu totul altă viziune asupra propriei persoane, a interconectării cu energiile și cauzele transgenerationale sau alte planuri și memorii.

Impulsul vindecător primit prin constelații și transcedental healing continuă să alimenteze parcursul de transformare interioară cu mult după ce sesiunea propriu-zisă a avut loc.

Bert Hellinger ne oferă o mulțime de informații cu privire la metoda constelațiilor familiale! 

Mulți oameni, dar nu toți, au relatat că după ce și-au evocat familia într-o constelație au apărut schimbări vindecătoare direct legate de tema lucrată în constelație, nu doar pentru ei, ci și pentru alți membri ai familie.

Vrei să afli mai multe detalii despre aceste constelatii familiale? Lucrează cu un profesionist care îți poate oferi o mână de ajutor la momentul potrivit!

De-a lungul vieții, oamenii încearcă să descopere diverse metode prin care își pot îmbunătăți calitatea vieții. Astfel de metode pot fi la îndemâna ta dacă vrei sa îți descoperi destinul, de aceea este indicat să iei legătura cu terapeutul holistic cu competențe multidisciplinare in sănătatea umană, Genoveva Salvaras.

Te pot ajuta să ajungi la o înțelepciune mai mult decat intelectuală, la care ai visat mereu.

Nu ai viața pe care ți-o dorești și simți că este loc de o schimbare majoră? Dacă răspunsul tău este unul afirmativ, îndrăznește să lași loc schimbării să își facă loc în destinul tău.

Problemele familiale pot fi înțelese mai ușor atunci când ai la îndemână posibilitatea de a apela la un profesionist.

Tocmai de aceea, sfatul meu este să începi să te descoperi cu adevărat și să nu mai lași nimic să îți stea în cale, deoarece aceasta este cea mai bună variantă de a avea rezultatele mult visate!

Alții că au găsit în oceanul infinit de conștiința o putere care nu credeau că există. În felul acesta oamenii pot experimenta iubirea și pacea care le căuta de atâta timp

Programare

Pentru programarea unei ședințe completați formularul sau contactați-o pe Genoveva prin mesaj whatsapp la 0726580568.

Te astept cu sufletul deschis !

De ce coaching terapeutic?

Bine ai venit în casa mea!

Coachingul terapeutic abordează ceea ce este normal pentru a fi adus la parametri de excelență.

LIVE și online

Poate ca și tu te regăsești în vreuna dintre situațiile de mai jos sau în altele asemănătoare:

 1. Ai convingeri limitatoare care îți rulează obsesiv în minte și ele te îngrădesc să fii mai mult decât ești acum? Vrei să faci mai mult, dar nu găsești calea? Vrei să-ți reprogramezi mintea și viitorul și nu ai reușit până acum?  Vrei să cultivi stări resursă pentru a ajunge unde dorești? Vrei să ajungi la puterea ta interioară,  profundă și reală, dar simți că ai piedici ca să ajungi la ea?
 2. Ai de „toate”, dar ceva lipsește? Vrei să te simți împlinit, congruent și deplin fericit în viața ta, fără golul   acela”? Ești într-un moment al vieții în care ți-ai împlinit foarte multe dorințe și obiective, ai dobândit bunuri, ai obținut renume, ai crescut copiii, ai trăit în fel și chip căutând să ajungi fericit? Dar ce s-a întâmplat de anii au trecut și tu acum te simți gol, inutil sau fără sens?
 3. Ai adicții sau, cum se spune în popor, vicii și patimi? Vrei să te bucuri de viață și să simți că poți să ai controlul aupra lor. Există în tine ceva care este incontrolabil, acele tipare care te fac să bei, să faci exces de sex, să  mănânci prea mult, să fumezi, să joci la nesfârșit pe calculator, să muncești fără oprire? De ce, deși știi la nivel conștient ce nu este sănătos sau funcțional pentru tine, totuși în mod inconștient ai prea puțină putere să dezactivezi aceste adicții?
 4. Ți-e frică de necunoscut? Unde ai pierdut puterea de a intui ce va fi în viitor? Ce te-ar ajuta? Ce cai alternative ar fi? Cum ar fi viața ta dacă aceste temeri nu ar mai există? Cum să îți accesezi șansele strălucite?
 5. Stai prea mult în zona de confort? Cum să îți depășești lenea, monotonia, stagnarea, lipsa de sens? Cum să îți cultivi comportamente noi, constructive și propulsatoare?
 6. Ți-ai pierdut bucuria de viață? Ce să faci să simți din nou bucurie și entuziasm? Unde pierzi energie? Ce te împiedica să ai acces lămâi multă fericire? Ai limitări și comportamente care te distrag de la a deveni variantă ta la superlativ? Vrei să obții performanță, dar orice ai face nu îți iese? Ai toate premisele să fii mai bun și perfomant, dar ceva te oprește și nu știi ce?
 7. Ai limitari si comportamente care te distrag de la a devenivarianta ta la superlativ? Vrei sa obtii performanta, dar orice ai face 
  nu iti iese? Ai toate premisele sa fii mai bun si perfomant, dar ceva te opreste si nu stii ce?

Te aștept cu drag pe tărâmul incredibil al descoperiri de sine, al tămăduirii cauzelor și reprogramării efectelor care le dorești în viață.

 Te aștept pe tărâmul coachingului terapeutic, să te reașezi și recalibrezi, să îți găsești drumul și răspunsurile spre claritatea și performanță mult căutată și dorită.

De ce terapie holistică?

Bine ai venit în casa mea!

Terapia holistică abordează ceea ce este disfuncțional pentru a fi adus în parametri normali.

LIVE și online

Poate ca și tu te regăsești în vreuna dintre situațiile de mai jos sau în altele asemănătoare:

 1. Relația cu tine este de mult timp sau de o bucată de timp stagnantă sau chiar inexistentă? Casa, masă, serviciu, sex, somn.. Și mai departe?
 2. Ai probleme în relația de cuplu. Cum să găsești puterea să faci ceea ce ai de făcut că relația ta de cuplu să   meargă? De ce ești mereu umilit, invalidat, neprețuit, acuzat, criticat, trădat, în relație? De ce mereu apar  motive de gelozie? De ce nu poți aduce resurse în familie? Sau de ce nu reușești să legi o relație? De ce relația ta, deși există, pare amorțită sau moartă? De ce a dispărut iubirea din relație? Cum ai ajuns în această relație? Ce decizie să iei în legătură cu actuală relație care este demult într-o derivă? Ce să alegi pentru tine și copii voștri?
 3. Te domina stări negative. Ai stări emoționale care te demotiveaza, te îmbolnăvesc sau pur și simplu te descărca de energie și la care n-ai găsit încă nici o soluție durabilă? Știi că ele sunt în tine ca niște forțe incontrolabile cărora nu le poți face față? Ai încercat diferite metode și n-ai reușit să le rezolvi? Ai păreri de rău, remușcări, neiertari, neputințe, neînțelegeri? Temporar par să se rezolve, dar apoi revin?
 4. Cauți răspunsuri la probleme de viață care pentru tine cântăresc foarte greu: Să pleci sau să rămâi? Să continui sau să renunți? Să primești sau nu? Să dai sau nu? Cum să te împărți? La ce să renunți? Când e bine să faci pasul? Cum să te împaci? Cine sau ce îți controlează viața? De ce nu reușești? De ce te întorci mereu în același punct? De ce iubești, dar nu poți face pasul spre împlinire? De ce nu te poți opri? De ce simți dependențele acestea?
 5. Ai blocaje care te urmăresc și vrei să le eliberezi? De ce nu poți vinde casă asta orice ai face? De ce nu găsești partenerul de viață potrivit ție oricât ai încercat? De ce nu poți avea copii deși ai făcut tot ce s-a putut? De ce te-ai îmbolnăvit? De ce nu poți divorța? De ce ai o relație atât de grea cu copiii tăi? De ce mereu ți se întâmplă aceleași probleme? De ce pierzi bani mereu? De ce nu te regăsești? De ce nu îți găsești pacea? De ce amâni mereu să iei o decizie de schimbare? De ce te autosabotezi?
 6. Ai dureri cronice sau boli? Ai căutat soluții și tratamente alopate care au dat rezultate pe un anumit termen sau nu au dat nici un rezultat? Care este cauza bolii? Unde ai încălcat legile umane sau divine? Care este calea de a face reversibilă boală? Cum să te tămăduiești? Ce să faci cu teamă că boală va reveni?
 7. Copii tăi au probleme de comportament sau de viață? Ce este nerezolvat la nivel de psihic și sufletesc la părinți, se transmite mai departe? Nu știi ce ai făcut incorect și ce trebuie să corectezi în tine ca să îi ajuți pe copiii tăi? Cum ai putea să-ți ajuți copilul, vindecând în tine linia timpului și câmpul descendenților? Cum poți schimbă influența energetică, psihologică și emoțională ce o transmiți, chiar și de la distanța, în viața copiilor tăi? Ce există în subcontientul tău pe care copilul l-a preluat și îl duce el prin boală sau nereușite, prin stări de criză, depresie, dependente sau prin alte situații de viață care îl fac să sufere?
 8. Vrei să-ți cunoști destinul? Încă nu ai găsit ce misiune ai în viață sau care este menirea ta? Cum afli care este adevărată ta cale? Cum afli cât depinde de mine și cât de destin?Vrei să începi un proces de autocunoaștere?
 9. Ai pierdut calea și nu mai știi încotro trebuie să mergi în viață? Sau pur și simplu ți-ar prinde bine să știi care drum e mai bun pentru sufletul tău? Cum poți avea claritate și nu îndoială? Unde te-ai încurcat pe drum? Ce sau cine te reține în această situație și ce rezolvare nouă ar fi? Ce vrei cu adevărat și ce te face fericit în modul cel mai profund? Care ar fi prioritățile de viață, în relații și profesie?
 10. Ai adicții sau, cum se spune în popor, vicii și patimi? Vrei să te bucuri de viață și să simți că poți să ai controlul aupra lor. Există în tine ceva care este incontrolabil, acele tipare care te fac să bei, să faci exces de sex, să  mănânci prea mult, să fumezi, să joci la nesfârșit pe calculator, să muncești fără oprire? De ce, deși știi la nivel conștient ce nu este sănătos sau funcțional pentru tine, totuși în mod inconștient ai prea puțină putere să dezactivezi aceste adicții?
 11. Ți-e frică de necunoscut? Unde ai pierdut puterea de a intui ce va fi în viitor? Ce te-ar ajuta? Ce cai alternative ar fi? Cum ar fi viața ta dacă aceste temeri nu ar mai există?
 12. Ți-ai pierdut bucuria de viață? Ce să faci să simți din nou bucurie și entuziasm? Unde pierzi energie? Ce te împiedica să ai acces din nou la fericire?
 13. Ai multe tensiuni și distanțări în relația cu părinții. De ce, deși îi iubești, în același timp parcă ceva te tine departe de ei? De ce simți că te sufocă? De cesimti că te resping? De ce nu simți că te iubesc destul său în felul în care ai nevoie? De ce nu poți plecă de lângă ei? De ce suferi pentru nefericirea și destinul lor? De ce mereu te îngrijorezi din pricina nefericirii și neajunsurilor lor?
 14. Ai încurcături și probleme a căror rezolvare simți că nu depinde de tine, orice ai făcut? Ai încurcături relaționale sau materiale? Ai impresia că te urmărește nenorocul sau vreun blestem?
 15. Ai limitări și comportamente care te distrag de la a deveni variantă ta la superlativ? Vrei să obții performanță, dar orice ai face nu îți iese? Ai toate premisele să fii mai bun și perfomant, dar ceva te oprește și nu știi ce?

Te aștept pe tărâmul terapiilor holistice, acolo unde să te întâlnești cu sufletul tău, să te descoperi și cunoști, să te reașezi și recalibrezi, să îți găsești drumul și răspunsurile, alinarea, tămăduirea, claritatea și pacea cea mult căutată și dorită.

Ce este HIPNOZA?

Hipnoza nu este o psihoterapie de suprafață, ci pune în funcțiune disponibilitățile latente uriașe ale ființei umane. Hipnoza nu este un ritual, psihoterapie, meditație, relaxare, un panaceu, somn sau magie.

LIVE și online

Hipnoza este o stare de conștiință modificată, însă modificată pentru că TU accepți să fie așa, în Hipnoză ocolindu-se factorul conștient și mergindu-se direct către Subconștient. Subconștientul este o forță uriașă care reprezintă adevăratul motor care ne conduce viața, factorul conștient fiind infinetizimal fața de conștient. Acolo, în Subconștient pot fi (re) create stări, atitudini, programe!

Te voi însoți să mergi direct la subconștient dându-i sugestii, într-o formă ușor de acceptat, înțeles și de pus în funcțiune de către el, pe baza a ceea CE TU DOREȘTI. Se lucrează cu materialul tău propriu, adică se vor introduce acele sugestii care să corecteze la nivel de subconștient DISFUNCȚIONALITATEA PERCEPUTĂ LA NIVEL CONȘTIENT. Deci vom stabili de comun accord ceea ce vrem să schimbăm în subconștientul tău.

Eu ca hipnotist voi stabili de comun acord și doar împreună cu tine ce schimbare, echilibrare, se va face în Subconștientul tău.

Hipnoza este o tehnică și experiență sigură în care, în funcție de ce vrei, eu te voi ghida și ajuta prin hipnoză să primești acele programe benefice care vor crea acțiuni inconștiente benefice în acea direcție. Excelent, nu-i așa?

Practic ești ca într-o sală de cinema în care ecranul este al tău, un ecran interior pe care vizionezi un film captivant, filmul vieții tale, fiind foarte prins de ceea ce se petrece acolo, fiind nereceptiv la ceea ce se petrece în exterior, inafara de sugestiile hipnotistului.

Eu, ca hipnotist – o să fac tot ceea ce știu că să te ajut pe tine să obții ceea ce vrei în viața ta.

Tu – ca beneficiar de hipnoză, vei urma călăuzirea pe care ți-o ofer pentru că tu să obții rezultatele dorite. Cum ar fi să fii de accord cu asta? Nu trebuie să faci totul perfect, ci ca și cum ar urma să se petreacă totul perfect

Înainte de face o primă ședință de hipnoză vom face o analiza destul de amplă a motivului pentru care dorești să fii hipnotizat și eu voi decide ce metoda voi folosi dintre cele pe care le stapinesc și folosesc, iar această metodă este posibil să nu fie hipnoză. Este posibil să refuz să fac vreun fel de intervenție atunci când voi consideră că problema nu își are rezolvarea prin hipnoză, atunci când ai un diagnostic psihiatric sever, când ești sub influența substanțelor care modifica starea de prezența și cosntienta (droguri, alcool, medicamente psihotrope etc) sau pur și simplu din călăuzire interioară.

Nu sunt medic, psihoterapeut și nu fac tratament medical clasic. Nu pun diagnostic medical, nu presciu medicamente, nu anulez prescripțiile medicilor și nu înlocuiesc medicul clasic.

Eu asist oamenii prin hipnoză să își armonizeze ființă la nivel psiho-energo-emoțional și să-și activeze capacitățile latente uriașe existe în ei.

Psihonutriție și micronutriție

LIVE și online

Bine ai venit în casa mea!

Am formare că nutriționist autorizat și în decursul practicii mele de peste 17 ani cu clienții am înțeles că pe lângă partea spirituală, psihică și emoțională, este foarte importanță nutriția. M-a pasionat și mă pasionează mai ales psihonutritia deoarece au ajuns în cabinetul meu multe persoane care încercaseră zeci de diete și cure de slăbire, fără rezultate sau cu rezultate temporare.

Combin tehnicile de nutriție clasică cu metode psihologice profunde care să aducă o schimbare de mentalitate, voința și motivație, persoanei care dorește o regularizare a greutății. Și totuși nici măcar asta nu este cel mai important lucru, atâta timp cât corpul se afla într-o stare de vitalitate, funcționare excelentă, analize perfecte. Iar pentru a fi obținute toate acestea exista multe secrete micronutritionale care fac o mare diferență.

Dacă dorești să îți refaci corpul, să te regenerezi și ajustezi într-un ritm natural completează formularul!

Ce este Psihonumerologia?

LIVE și online

Bine ai venit în casa mea!

Vă voi desluși câteva lucruri despre psihonumerologie care este una dintre pasiunile mele și unul dintre instrumentele prin care pot desluși pe cine am în fața mea când îl întâlnesc pentru prima dată. Și nu mă refer la acea scanare și citire rapidă a personalității, ci la cunoașterea persoanei că aspecte profunde cu care s-a născut.

Așa cum se calculează toate coordonatele de lansare în spațiu a unei nave cosmice, așa se calculează și coordonatele ființei umane, prin această fiind suficient a se înțelege ușor că numerologia și profilul numerologic nu sunt divinație, ci reprezintă o știință.

Fiecare om, pe baza datei de naștere. are o psihomatricea numerologică ce oferă date foarte exacte despre disponibilitățile cu care a venit pe pământ.

Asrfel, cifrele psihomatricii, analizează ființa umană în toate aspectele sale referitoare la coordonatele norocului ceresc. Omul poate să își acceseze și clădească destinul pe baza celor 3 tipuri de noroc: norocul ceresc, norocul pământesc și norocul omenesc.

Norocul ceresc este dat de amprenta lăsată de Cer asupra omului, exact în momentul nașterii sale și reprezintă susținerea Universului, cea care se va simți pe tot parcursul vieții. Norocul ceresc înseamnă destinul și norocul omului. Data de naștere nu poate fi schimbată.
Prin Voința Cerului (norocul ceresc), se stabilesc: data nașterii, țară, rasă, familia, fizionomia, dată morții.

Norocul pământesc este conferit de locul de trăi și feng shui-ul acelui loc. Este de fapt energia care o primim de la mediul locului unde viețuim, adică amplasarea casei, biroului, dormitorului și modul cum acestea sunt întreținute și amenajate.

Norocul omenesc este ceea ce face omul în acord cu legile divine și naturale ca să își împlinească destinul pe pământ. În popor se spune că „omul își face norocul cu mâna lui”. Acesta este norocul omenesc. El cuprinde și virtuțile, crezurile pozitive, moralitatea. Omul își „construiește” norocul omenesc cu mâna lui, pe baza a ceea ce îi conferă norocul ceresc și norocul pământesc.

Omul trebuie să aibă în vedere și să acceseze înțelept toate cele 3 tipuri de noroc, să meargă prin viață cu victorie, să facă maxim cu ceea ce are și să se desăvârșească până la capăt.
Practic el trebuie să folosească „talanții” dați de Cer spre a-i înmulți și a-i folosi cu maximă eficientă.

În mod de neînțeles pentru logică umană, dar prin deslușirea marilor inițiați și înțelepți a logicii divine, informațiile numerologiei au o precizie de-a dreptul incredibilă.

Dintre aspectele ce pot fi deslusite in psihomatricea numerologica sunt:

 • Cifra psihologica si personalitatea
 • Caracteristicile zilei de nastere 
 • Cifra sociala  
 • Cifra cosmica 
 • Cifra de destin 
 • Scopul in viata
 • Psihismul si puterea vointei
 • Bioenergia
 • Priceperea
 • Sanatatea
 • Intuitia
 • Energia sexuala si munca
 • Norocul si intelepciunea
 • Responsabilitatea
 • Memoria
 • Motivatia
 • Calitatea de familist
 • Stabilitatea sau revolutionismul
 • Stima de sine 
 • Intretinerea familiei
 • Talentele
 • ObstacoleProgresul in cariera si spiritualitatea
 • RealizariTenacitatea catre scop  si dorinta carnala 
 • Scala fericirii personale
 • Compatibilitatea cu tara de resedinta
 • Numarul desavarsirii destinului
 • Numarul karmic si datoria karmica
 • Umbrele si Darurile vietii 
 • Raportul yin-yang personal
 • Norocul la bani
 • Metalul guvernor al destinului
 • Nasul ca element al naturii dupa anul de nastere
 • Cele 3 Mari cicluri ale vietii 
 • Cele 4 Mari Ocazii ale vietii
 • Cele 4 Mari Provocari ale vietii
 • Momentele triplu critice in viata
 • Anii de cotitura
 • Anii personali favorabili– ciclurile de 9 ani
 • Graficul Norocului pe parcursul vietii
 • etc .

Toate aceste informații sunt raportate într-un document care conține mai bine de 80 de pagini în care te poți cunoaște în profunzime și poți avea repere previzionale pentru viitor.

Îți poți comanda Psihomatricea ta numerologică personalizată aici.

Emoțional Freedom Technique

LIVE și online

Ce este EFT?

EFT, în este acronimul de la Emoțional Freedom Technique, în traducere din limba engleză înseamnă Tehnică de Eliberare Emoțională.

Această tehnică este una dintre cele mai eficiente și puternice tehnici de vindecare emoțională și fizică. Având la bază principiile acupresurii medicinii tradiționale chinezești și cele ale psihologiei moderne.

Terapia EFT se concentrează asupra unor puncte specifice de pe meridianele energetice ale corpului, simultan cu focalizarea mentală asupra emoțiilor negative sau tensiunilor fizice. Se adăugă și rostirea verbală a unor afirmații care contribuie la relaxarea și calmarea sistemului nervos, restabilirea echilibrului energetic al corpului și resetarea creierului pentru a reacționa într-o manieră armonioasă.

Spre deosebire de alte tehnici, eficientă poate fi cuantificată la începutul și finalul fiecărei ședințe. EFT combină:

 • psihologia inversă;
 • afirmațiile de resetare psihologică;
 • bătaia pe puncte energetice.

Punctele energetice sunt în strinsa corelare cu organele corpului.
Organele sunt sediul emoțiilor noastre.
De exemplu, atunci când o persoană are un puternic sentiment de respingere sau neiertare și își amintește de o persoană față de care ai aceste sentimente pur și simplu i se pune un nod în stomac, tensiunea îi crește brusc, are un nod în git etc.

Sau când unei persoane îi este foarte frică, atunci apare perturbarea radicală a circulației singelui și rinichilor (rinichii sunt depozitării energiei ancestrale, a energiei vieții). De cele mai multe ori, din prea mare frică, apare nevoia de a urină imediat.

Atunci când o persoană este apatică și depresivă, din cauze cunoscute sau necunoscute, apare lipsă de vitalitate, comfuzia, lipsă de pofta de viață, adicția către surogate vitalizante, sentimentul că a venit „sfârșitul lumii” etc. Toate acestea sunt în strinsa legătură cu organele genitale (sursă și motorul vieții) , cu inima, cu plămânii și cu creierul.

Frica de moarte de exemplu este localizată în plămâni. De cele mai multe ori, la cei care au adânc ascuns în subconștient această frică de moarte, apar bolile de plămâni.

Ce rezolvă EFT?

Întrebarea corectă ar fi: „ce nu rezolva EFT” pentru ca într-o proporție uriașă ea poate fi aplicată într-o foarte largă gamă de simptome, efecte, stări și situații, dureri și neajunsuri.

Voi enumera doar câteva dintre cele mai întâlnite situații:

 •  Lipsa de iubire de sine;
 • Exces de greutate;
 • Lipsa de vitalitate și energie;
 • Adicția față de fumat, alcool, dulciuri etc;
 • Impotența sau deficiențe ale vieții intime;
 • Lipsa de curaj;
 • Lipsa de voința sau lipsa de putere de aduce lucrurile la capăt;
 • Frici de toate felurile și la toate nivelurile;
 • Angoase;
 • Dereglări ale aparatului circulator, endocrin, limfatic, respirator, reproducător etc;
 • Lipsa unei relații sau relații nefericite;
 • Dureri fizice cauzate de boli sau traumatisme, indiferent de vechimea lor;
 • Disfuncții ale coloanei vertebrale;
 • Dezechilibre cauzate de stress;
 • Inexistentă abundenței financiare;
 • Absența resurselor de viață;
 • Negăsirea unui scop satisfăcător sau a caii personale în viață;
 • Temeri și convingeri limitatoare;
 • Amintiri dureroase din copilărie sau din experiențe traumatizante;
 • etc.

EFT nu îți șterge pe loc problemele de viață sau atitudinea celor din jur, dar îți schimbă radical percepția ta asupra lor. În consecință, stările tale vor deveni excepțional de pozitive, creative și mult mai focusate spre soluții.

Practic tot ceea ce era pentru tine o problema vei înțelege că aduce cu ea un dar.
Cu alte cuvinte vei avea revelația instantanee că poți transformă orice dezavantaj într-un avantaj și mai mare.

” Ador această tehnică și ceea ce îmi place cel mai mult este cum observ schimbarea stării, a luminozității fetei, a energiei pacientului. Este o metodă extraordinară și poate fi folosită atât pentru dezechilibre sau problematici fizice (dureri, boli, simptome de toate felurile) , cât și pentru cele emoționale (stări negative de orice fel, angoase, depresii, disfuncții diferite, neiertari) sau pentru stări spirituale (lipsa de directive, lipsa de claritate, lipsa scopului în viață, lipsa unei cai spiritual, insucese spirituale, căderi spirituale etc) sau probleme sufletești (lipsa iubire de sine, sentimentul că nu ești acceptat, apreciat și iubit, sentimentul că nu primești suficientă atenție, că nu arăți bine și în formă, că ești decăzut din drepturi în familie sau societate, că ești respins, că ești negat sau alungat, etc).

EFT este una dintre cele mai eficiente tehnici de vindecare și eliberare emoțională.

Ceea ce este uluitor este ca funcționează imediat. Și totul este măsurabil.

Măsurarea eficienței o face însuși pacientul la începutul și finalul ședinței. ” spune Genoveva.

Este suficientă doar terapia prin EFT?

Metoda în sine produce schimbări radicale în toată structura emoțională, energetica, fizică și mentală a celui care a primit o sesiune de EFT. Pentru a armoniza și mai mult structurile ființei, metoda EFT este folosită de Genoveva concomitent cu sugestionarea și ghidarea pacientului prin:

 • Corectarea nutriției și a stilului de viață;
 • Psihonutritie și micronutritie;
 • Constelații familiale și spirituale;
 • Consilieră psihologică pentru lărgirea perspective asupra vieții și relațiilor;
 • Terapia părților
 • Fițo-aroma-api-terapia;
 • Sesiuni de creștere a potențialului electric al corpului;
 • Alte metode, în funcție de cazuistică;

Rezultatele sunt 100 % un success.

Alte beneficii EFT

 • perspectiva mentala devine foarte pozitiva,mentalitatea este ameliorata excelent, iar prin aceasta omul gaseste solutii la care inainte nici nu se gandea sau nu le lua deloc in considerare;
 • se acceseaza alte nivele de constiinta si intelegere ale vietii , ale problemelor si solutiilor, ale rolului si/sau locului in familie, societate si univers;
 • apar posibilitati si cai noi de a fi creata viata dorita.

Genoveva aplica EFT intr-un proces inovator prin care conduce clientul in transa si face o calatorie prin subconstient inainte de a trece la procesul clasic de EFT.​

Rezultatele sunt uluitoare.

Dacă dorești să experimentezi aceata metoda sau pur și simplu dorești să rezolvi o anumită problemă completează formularul!

Trancedental Healing Process

LIVE și online

Această metodă este o combinație a mai multor metode si a intregii experiente terapeutice a Genovevei.
Trancedental Healing Process implică, în mod personalizat, diferite metode de terapie, healing și coaching, adaptate la client. Metodele folosite de Genoveva le găsești pe Ce Metode, Tehnici și Terapii folosesc.

Se adresează clienților care își doresc o tranformare a la long și care înțeleg că așa cum a existat un proces de programare a cine sunt astăzi, așa există și un proces de deprogramare și reprogramare de propriei lor personalități.

Procesul nu are o formă prestabilită și nici un timp prestabilit, este extrem de intuitiv și acordat la nevoile personale. Se lucrează la toate nivelele: fizic, emoțional, psihic, energetic, spiritual.

Este un proces evolutiv ce conduce ființă către o înaltă spiritualitate, o înaltă energetică, o înaltă mentalitate și un fizic de excepție.

Genoveva Salvaras