Testimoniale

Adriana B.

Adriana B.

Manager

Duceam zi de zi un război cu viața, cu lumea, cu toți cei care mă înconjurau.
Călătorie către sufletul meu, alături de Genoveva Salvaras.

Eram într-o perioadă de rătăcire, neliniște, zbucium interior, sentimentul acela că ai de toate pe plan material și de fapt nu ai nimic, că în sufletul tău bate vântul și este multă furtună, că plouă într-una cu fulgere și trăsnete. Simțeam acel gol imens pe care nimic și nimeni nu mi l-a putut umple vreodată până am întâlnit-o pe Genoveva.

Purtam zi de zi un război cu viața, cu lumea, cu toți cei care mă înconjurau. Aveam să aflu și să simt în lucrul cu sine, sub ghidarea Genovevei, mai târziu, că de fapt acel război era doar al meu, eram eu în război cu mine.

Tristețea și zbaterea sufletească m-au făcut să caut răspunsuri și soluții, să citesc, să fac „dezvoltare personală și spirituală” în ideea că voi găsi ceva de care să mă agăț, acel ceva care să-mi salveze sufletul.

Dar nimic nu funcționa din toate acestea, până într-o zi când am dat de Genoveva, pur și simplu, „întâmplător” printr-un email trimis de o prietenă.
Acest Om minunat m-a făcut să înțeleg că orice durere sufletească sau trauma suferită la nivel psiho-emoțional se poate transformă uneori într-un program de autodistrugere. Ceea ce făceam este că ani la rind mi-am distrus propria liniște și fericire.

Am fost ghidată și ajutată de Genoveva prin tehnici și metode fenomenologice, energetice, spirituale și fizice, toate îmbinate holistic cu măestrie de către ea. Lucram și la cabinet și primeam practici speciale și pentru acasă. Uneori făceam procese de vindecare mai puțin obișnuite pt mine, o persoană care nu știa de asemenea tehnici de vindecare Genoveva m-a luat de-a fira-n păr inclusiv la capitolele somn, alimentație, viața interioară și multe altele. Ea m-a ajutat să-mi eliberez sufletul și corpul de reziduri care zăceau în mine de ani de zile, nemulțumiri, frustrări, supărări – toate adunate grămadă și care îmi întunecaseră sufletul.

Călătoria minunată către sufletul meu, alături de Genoveva, mi-a schimbat radical viața, gândirea. Apoi s-au schimbat oamenii din jurul meu și ‚ minunat de surprinzător, s-au schimbat și comportamentele lor.

Ea m-a ajutat să mă înțeleg, să mă descopăr, să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt și în același timp să dăruiesc iubire, înțelegere fără condiționări bariere sau judecăți.

Cu prețuire și recunoștință,

Adriana B.
Manager

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *