Testimoniale

Carmen P.

Carmen P.

Cadru didactic gimnaziu

Sunt perioade în viață când nu te mai regăsești, simți că te-ai rătăcit și nu mai știi drumul pe care să mergi mai departe. Atunci ai nevoie să ți se întindă o mâna sa primești ajutor de la un mentor, un învățător. Și pentru că Dumnezeu mi-a arătat încă o dată ce mult mă iubește, mi-a trimis-o pe Genoveva Salvaras.

Lucrăm împreună de câteva luni și în fiecare săptămână aștept cu nerăbdare întâlnirea cu acest Înger-femeie, care a reușit, printr-o comunicare sinceră și afectuoasă, să mă facă să înțeleg că viața e frumoasă, ca rănile sufletului se pot tămădui, dacă ai sprijinul și susținerea unui terapeut cu o bogată experiență și cunoaștere în vindecarea holistică.

În ședințele noastre am trancens alături de Genoveva toate traumele mele, începând din copilărie și până în prezent, am plâns și am râs, am iertat și am iubit, reamintindu-mi cine sunt și care e rostul meu în această viață.

Tehnicile și metodele terapeutice folosite mi-au eliberat inima și mintea de amintirile dureroase ascunse în suflet, lăsând loc bucuriei, încrederii, recunoștinței, iubirii necondiționate, contribuind astfel la transformarea mea spirituală, energetica, emoțională și fizică.

De la prima întâlnire am simțit că ea e terapeutul de care am nevoie, un suflet mare, o persoană puternică, plină de compasiune și lumina interioară, un profesionist desăvârșit, care combină pasiunea pentru ceea ce face cu empatia față de cel cu care interacționează.

Îți mulțumesc din suflet, Genoveva, pentru tot ce m-ai învățat și m-ai ajutat să schimb în ființa mea, mi-ai redat bucuria de a trăi, încrederea în forțele proprii, dorința de a descoperi noi oportunități pentru o viață fericită.

Carmen P.
cadru didactic gimnaziu

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *