Testimoniale

Lăcrămioara S.

Lăcrămioara S.

Expert contabil

Cu drag vă las aceste cuvinte…

O cunoșteam de mai înainte pe Genoveva, mi-a atras atenția și atunci, o simțeam puternică, o apreciam, dar ce a urmat mi-a schimbatviața într-un mod absolut minunat…

Eram după mulți ani de zbucium, care au venit după niște evenimente grele din viața mea: divorțasem, îmi murise un inestimabil prieten, după care nu am știut cum să trăiesc, apoi ne părăsise și dragul meu tata și m-am simțit a nimănui pe acest pământ și că tacâmul să fie complet, la câțiva ani după, am pierdut și contactul cu fiul meu, adolescent de acum, ceea ce m-a pus la pământ de tot.

Cum să revii la viața după toate astea?!

Și totuși există viața după toate acestea… și încă una frumoasă…

Căutam un sprijin, un nou sprijin, un și mai bun spijin… și am regăsit-o, așa cum vă spuneam, după ani, mai puternică, mai bună, mai înțeleaptă mai ancorată în lumea spirituală, mai pregătită să mă spijine pe mine și pe alții, pe mulți alții, într-un mod absolut sublim. Ce binecuvântare să-mi iasă în cale!

De fiecare dată când ne întâlneam, ajungeam la ea cu inima încărcată de evenimentele zilelor. Locul de terapie Svarga Loka și Genoveva mă îmbrățișau de fiecare dată ca pe o fiica rătăcită…

Mă lăsăm ghidată, Genoveva mă ascultă și, cum doar ea știe, mă ajută să descarc toate acele încărcături emoțională și așa, apoi, reușeam să văd dincolo de aparențe, dincolo de evenimente, dând un nou sens lucrurilor. De fiecare dată, cu fiecare ședință, era o nouă revelație pentru mine.

N-a fost întâlnire în care să nu simt că am mai făcut un pas înainte în nebuloasă ce îmi acaparase viața. De fiecare dată o nouă înțelegere profundă a unui segment sau altul din viața mea. Așa e cu Genoveva! E un sprijin real în a merge mai departe în viață, cu inima mai ușoară.

Lăcrămioara S.
Expert contabil

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *