Testimoniale

Daniela R.

Daniela R.

Economist

Când am ajuns la Genoveva pentru terapie, eram cu moralul la pământ, eram depresivă și plângeam mereu. Genoveva a știut exact ce îmi trebuie și de ce am nevoie pentru a mă ajută sa ies din starea aceea și a mă face să înțeleg profund că fericirea mea nu depinde de lucrurile din exterior, ci doar de mine.

Mergând la terapie am învățat să-mi ascult inima, corpul și senzațiile lui, m-am disciplinat. Apoi mi-am îmbunătățit și relația de cuplu cu soțul meu. Fiecare ședință este diferită, nu știi niciodată ce o să faci dinainte deoarece Genoveva aplică intuitiv terapia pe care o simte că îți este de folos în acea zi. Poate fi Călătoria, Constelații, EFT, masaj, yoga, terapie cu cristale, meditații ghidate și să nu uit să menționez de salteaua cu infraroșii sau de Teslatron, care fac minuni cu adevărat.

De asemeni, Genoveva te învață ce alimentație este benefică pentru a avea un corp plin de vitalitate și cum să fii echilibrat energetic. Genoveva știe când trebuie să fie blândă și când trebuie să te „scuture” pentru a te „trezi”.

Eu o recomand cu multă iubire pe Genoveva deoarece ea te ajută în problemele tale pe toate planurile – practicând terapia holistică, mergând la cauza reală a suferinței, bolii etc. și vindecând nu doar corpul, ci și sufletul și mintea. Știu că de fiecare dată când o să mai am nevoie de ajutor, ea va fi exact ceea ce am nevoie pentru a reveni pe drumul spre fericire.

Dana R.
Economist

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *