Testimoniale

Cristina F.

Cristina F.

Store Manager

Am ajuns la la un workshop de constelații sistemice familiale ghidat de ea.

I-am cerut Genovevei să lucrez cu ea în privat și de atunci învăț continuu, ca la școală, o școală sufletului.

Primul lucru pe care l-am remarcat în interacțiunea mea cu Genoveva, este faptul că nu judecă, nu critica, simt că pot să îi spun orice, chiar și cele mai ascunse gânduri și ea într-un mod plin de iubire, dar și ferm în același timp, mă ajută să punem situația pe calea firească.

Cu ajutorul Genovevei am reușit să iau una din cele mai importante decizii pe plan sentimental, decizie pe care nu am putut să o iau timp de ani la rând pentru că nu înțelegeam ce trebuie să fac, nu știam ce este important pentru mine și la ce trebuie să mă raportez. Un singur cuvânt din numerograma făcută de Genoveva m-a făcut să îmi dau seama unde greșesc. Apoi am aprofundat nelămuririle mele, iar acum pot să spun că am pace și știu pe ce direcție vreau să merg.

Din neștiința, am încălcat locul anumitor persoane din viața mea, mi-am asumat responsabilități ce nu mi se cuveneau sau am pătruns cu bocancii unde nu trebuia.

Genoveva este ca o enciclopedie. Când merg în vizită la ea, niciodată nu simt că mă grăbește, parcă are tot timpul din lume doar pentru mine, simt că în acel timp petrecut cu ea chiar îi pasă de mine și de problemele mele, sunt importantă, sunt ascultată. Căldură cu care mă primește și ceaiurile minunate pe care le pregătește sunt cadoul lui Dumnezeu pentru mine.

Cristina F.
Store Manager

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *