Testimoniale

Violeta G.

Violeta G.

Marketing consultant

Genoveva Salvaras este persoana care m-a ajutat în doar trei ședințe de terapie să înțeleg foarte multe lucruri despre mine și oamenii din jurul meu.

Întâmplător, am descoperit pe facebook pagină Svarga Loka și mi s a părut foarte interesant ceea ce am descoperit în postările paginii. Aveam nevoie de un loc unde să mă relaxez și mi s-a părut locul potrivit. Așa că am luat legătura cu Genoveva. Inițial mi a făcut o numerograma care mi se potrivea 90%, apoi am mers în acesl loc minunat.

Când am intrat în cabinetul ei, mi s-a părut că am pășit pe un alt tărâm. Nicăieri nu am mai simțit acea liniște. Mirosul uleiurilor esențiale, cristalele din jur, atmosfera aceea relaxantă, dar mai ales Genoveva, era exact ceea ce aveam nevoie pentru a merge mai departe.

Nici nu am simțit când a trecut timpul, în care am discutat despre viața mea și am înțeles ce mi s-a întâmplat și motivul pentru care am avut parte de experiențele trăite. Am descoperit că mai am de vindecat multe în interiorul meu. În primul rând a trebuit să-mi schimb atitudinea față de oamenii din jur. Genoveva m-a învățat cum să reacționez atunci când iau contact cu ei și să nu mă mai afecteze comportamentul lor, acel comportament al oamenilor nefericiți și frustrați.

Datorită ei, am înțeles că serviciul meu era locul potrivit pentru antrenamentul meu fizic și psihic și pentru a învăța să supraviețuiesc într un mediu toxic, până când voi reuși să plec mai departe. Apoi am înțeles că problemele mele plecau de la relația cu părinții.

Am reușit să am căsuță mea. Acesta e una din marile mele realizări. Am un nou job, de care sunt foarte încântată și un iubit cu care vreau să construiesc acel gen de relație pe care mi-am dorit-o mereu.

Drumul ales de mine nu e un drum ușor, dar este drumul pe care vreau să merg.

Mulțumesc cu recunoștință, draga mea călăuză spirituală.

Violeta G.
Marketer

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *