Testimoniale

Dragoș I.

Dragoș I.

Sales Pharma Manager

Am ajuns la Genoveva într-un moment al vieții mele în care Dumnezeu mă supunea la un examen. Erau multe la care eram repetent. Era foarte important pentru mine să trec.

Încă de la început, la intilnirile cu Genoveva am simțit un sentiment profund de acceptare din partea ei, cu tot ceea ce sunt eu, cu tot și toate ale mele. Este un sentiment rar întâlnit în ziua de azi și care m-a făcut să mă deschid sufletește total și am simțit că pot să mă las pe mâna ei.

Așezat în fața ei, fără nici o așteptare, a reușit încă de la prima întâlnire să scoată la suprafața copilul interior din mine, și a făcut cele mai vindecătoare mișcări. Nu voi uita niciodată întâlnirea cu copilul interior și cât de plăcut mi-a atins sufletul.

Contribuția tehnicilor și metodelor pe care am avut bucuria să le experimentez, m-au determinat să devin un observator prezent asupra propriei persoane. Reușeam pe zi ce trece, pe măsură ce avansăm, să identific din ce în ce mai clar care este intervenția mea conștientă și care cea subconștientă.

Am devenit mai conștient de mine, la relațiile cu oamenii din jurul meu, mai atent la soția mea.

Cel mai important dar de vindecare pentru mine a fost cea a relației mele cu tatăl meu, relație care până acum, în floarea vârstei, a fost una grea, distanța, dureroasă în multe feluri. În urma unor intervenții terapeutice am simțit profund cum tatăl meu m-a primitin inima lui (în cabinetul Genovevei) apoi ca prin minune, la puțin timp, totul s-a petrecut și în plan real.

Înainte de viața neghidată de Genoveva, mă simțeam vinovat de rezultatul acțiunilor mele, credeam că lumea mă acuza, erau o grămadă de emoții deloc prietenoase, pe care am preferăm să le îngrop și să să le ignor. Asta era calea prin care am supraviețuit eu. Am aflat apoi că aceste sentimente stau îngropate „de vii”și că au consecințe asupra vieții și sănătății mele, asupra familiei mele, asupra imaginii de sine și în toate ariile.

Dacă visezi la o viață echilibrată, și consideri că ai nevoie de un ghid, Genoveva este un terapeut care are o capacitate extraordinară să se adapteze sufletului tău, să lucreze cu tine cu o metoda adaptată felului tău de a fi și de a-ți schimbă vibrația.

Nu-ți seta așteptări, lasă-te pur și simplu în duh și vei fi foarte plăcut surprins!

Mulțumesc pentru tot sprijinul, Genoveva!

Dragoș I.
Sales Pharma Manager

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *