Testimoniale

Sorin I.

Sorin I.

Manager

După cum bine știm, nimic nu-i întâmplător în viață. Toate vine cu un scop precis, spre binele nostru. Dar nu credeam și nu știam acest lucru înainte să încep să lucrez cu Genoveva. Cel mai bun exemplu pentru ce am scris mai sus este însuși momentul în care am auzit de Genoveva și am început să lucrez terapeutic cu ea. Eram într-un moment în care viața mea era foarte agitată, eram într-o relație distructivă care scotea din mine cele mai mari și întunecate tenebre.

Încă de la început m-a impresionat modul profesionit de lucru eu fiind o persoană obișnuită cu stilul business și mereu în paradigmă „time management”. Primii pași au fost (auto) cunoașterea mea printr-un set de multe și diverse întrebări despre mine, despre stări, simțiri, percepții, credințe și opinii. Pentru mine a contat mult și punctualitatea, mereu începeam la ora stabilită.

Gândindu-mă acum la primele sesiuni și la felul în care mă raportăm atunci la mine însumi și la cei din jurul meu, pot spune deschis că modificările interioare, dar și în lumea exterioară, au fost și sunt foarte multe și foarte intense. Unele clar au rămas că fundament pentru întreaga viață.

De exemplu, un mare câștig obținut lucrând cu Genoveva a fost/este faptul că am înțeles, dar și mai mult, mi-am însușit cu fiecare celulă a corpului meu, că Iubirea este despre a DĂRUI, și nu numai despre a primi. Citisem multe cărți, știam teoretic, dar nu trăiam doar dăruind, ci așteptând să primesc. Adică mult mai mult să primesc… ceea ce evident că nu se întâmplă. Acum simt să iubesc, să dăruiesc, fără să aștept nimic în schimb… și primesc mai mult decât mi-aș imagina.

Probabil că sunt 2 sentimente în lume, Iubirea și Frică, restul sunt derivate. Despre Iubire și ce înseamnă ea, mi-e clar. Rămăseseră fricile de rezolvat, acei viermișori neobosiți care umblă non stop prin cotloanele sufletului și nu ne lasă să fim fericiți.

Am lucrat cu Genoveva și la eliminarea lor, începând prin a le conștientiza la început – uimit să văd că erau multe și diverse, stocate adânc în Subconștient, fără să pot face singur conexiuni frici – sentimente – gânduri- fapte. Am continuat apoi, sesiune cu sesiune, prin a le elimina pas cu pas prin diferite tehnici și metode EFT, Călătoria, Transgenealogia, Hoòoponopono, Hipnoză etc

După fiecare eliminare de acest fel, mereu m-am simțit mai ușor fizic, dar mai ales mai curat în suflet, mai încrezător în mine însumi și în viitor.

Deasemeni, am conștientizat, deși știam teoria de mult timp, că Iertarea este o piatră de temelie pentru liniștea sufletului. Genoveva m-a ajutat să înțeleg cât de importantă este Iertarea (față de mine și față de cei pe care eram supărat sau percepeam că mi-au greșit cu ceva) și cum ș-o practic ca să am rezultatele dorite. Astfel am reușit să fac pace totală cu trecutul și să dau jos din spate pietroaiele grele ale neiertarii.

Viața mea s-a schimbat mult în bine după ce am lucrat cu Genoveva. Am cunoscut oameni noi, oameni frumoși, am legat prietenii durabile. Alți oameni au plecat din viața mea pentru că nu mai rezonăm. Pe scurt s-a făcut curățenie printre prieteni și cunoscuți și s-au deschis noi oportunități în relații.

Viața o privesc total încrezător și optimist. Relațiile cu oamenii din jur sunt mai naturale, de durată și sincere.

Am obținut claritate, optimism, liniște sufletească, noi oportunități în viața personală și profesională.

Deasemeni, un mare câștig este că am cunoscut și am alături un Om (Genoveva) la care pot apela ori de câte ori am nevoie de un sfat sau o viziune diferită despre diverse situații din viață. Și apelez cu încredere la Genoveva pentru că simt că îi pasă cu adevărat de oameni.

Sorin I.
Manager, București

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *