Testimoniale

Viorica I.

Viorica I.

Doctor și Medical Manager

La întâlnirile de lucru interior sub ghidarea Genovevei, m-am simțit că în fața unei oglinzi. Mi-am atins propriile gânduri ce nu știam că le am, mi-am atins simțirile și trăirile ce le credeam demult îngropate.

Mi s-a schimbat perspectiva de a vedea viața mea: mai întâi exist în interiorul meu și apoi în exteriorul meu; toate astea m-au făcut să învăț că de fapt nu dificultățile/situațiile/problemele cu care m-am întâlnit în viață mi-au influențat soarta, ci modul cum eu le-am privit și ce decizii am luat în fața acestora.

Genoveva m-a ajutat să ajung în sfârșit pe tărâmul cunoașterii de sine, m-a îndrumat cum să mă iubesc, cu tot ce este în jurul meu. Mi-am reamintit că iubirea se învață începând chiar de la mine însămi (viața mea, trecutul meu, familia mea, mediul în care exist). Am lucrat și psihic și energetic și emoțional și fizic și spiritual.

Ce mi-a atins sufletul în mod special a fost regăsirea sentimentului că în mine există tot ceea ce am nevoie pentru această viață și că Dumnezeu este și în mine.

Viața mea de acum, comparativ cu cea dinaintea întâlnirilor cu Genoveva, este atât de diferită ! Acum sunt conectată cu mine și mă simt în fiecare zi mai bine. Mențin acest câștig și sunt fericită că măcar acum am ajuns la aceste stări superioare, decât să mă gândesc că ” am trăit și n-am știut”

Pot spune așa celor care nu o cunosc încă pe Genoveva că terapeut holistic intuitiv: putem merge pe o cale în drumul spre noi înșine, însă fără o ghidare plină de cunoaștere și iubire sunt convinsă că e mult mai greu să găsești calea. Într-un cuvânt: am atins pacea și liniștea interioară și pot să o mențin indiferent de ceea ce fac și prin ce situații trec.

Dr. Viorica I.
Pharma medical manager

Vezi cine o mai recomandă pe Genoveva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *